2777
2789
عنوان

زیرسرمم😖+📷

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 88 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره معمولا واسه بدنسازا میزنن زیاد کاربرد نداره 

ععهههه دانشجوی پرستاری؟؟ 🥺

خوشبحالت:)) من خیلی دوس دارم💞

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809
چرادکترنمیرین 

چون زیاد حاد نیست مثل مال شما خفیفه و من واکسن سوم رو هم زدم نمی دونم چیه 

سرما خوردگی، کروناس نمیدونم واقعا

تنها دلخوشیم خیلی دوست دارم😍😍🥺🥺
ما عروسی دعوتیم خیلی می ترسم ، پارسال کرونا گرفتم هرروز بیمارستان و مطب بودم نمی خوام دوباره تکرار ش ...

کرونا خیلی خیلی بیشتر ازچیزیه که اخبار اعلام میکنه مردم مثل قبل رعایت نمیکنن و حتی pcrنمیدن 

اگر رفتی حتما ماسک بزن و جای خلوت بشین بچه هم اصلا نبر چون بچه ها سریع میگیرن

دکترنرفته

چرا رفته گفته سرما خورده ولی حرف مفت زده حالش خیلی داغونه

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
سرم ندادن؟من پنج شیش تا شایدم بیشتر امپول داده بود که داخل سرم زد

نه فک نکنم 

حالش خیلی خرابه گفته سرپا خورده در صورتی که تابلوه سرما نخورده

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
کرونا خیلی خیلی بیشتر ازچیزیه که اخبار اعلام میکنه مردم مثل قبل رعایت نمیکنن و حتی pcrنمیدن  ا ...

ممنون از توصیه ات ، رعایت می کنم حتما

اره خیلی زیاده و برام عجیبه چرا تالارها انقدر راحت دارن کار میکنن ای کاش مثل قبل سخت گیری میکردند 

و هنوز هم میشود در گلدان شکسته گل کاشت...

وویروس جدید همون کروناست دیگه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز