2777
2789
عنوان

زیرسرمم😖+📷

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 88 پست
منم شوهرم گرفته تو اناق قرنطینس خودمم باردارم🤦🏻‍♀️ خواهرشوهرامم گرفتن

ععه حواست باشه ت نگیری که نه چای دارچینی ن اویشنی ن قرصی هیچی نمیشه بخوری ماسک بزن توخونه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عه ..چ بدایشالله بهترشن

ممنون

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
خیلی مراقب باش منم باردارم و متاسفانه گرفتم خیلی حالم بده    

عزیزم

انشاءالله خوب بشی زودتر

دارو میشه خورد؟ دکتر چی میگ؟

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
عزیزم انشاءالله خوب بشی زودتر دارو میشه خورد؟ دکتر چی میگ؟

ممنونم از دعای شما خوبان

والا نرفتم چون دیدم چندتا دکتر زنان گفتن فقط استامینوفن مجازی بخوری دیگه منم با دمنوش‌و داروی مجاز گیاهی دارم درمان میکنم خودمو

ممنونم از دعای شما خوبان والا نرفتم چون دیدم چندتا دکتر زنان گفتن فقط استامینوفن مجازی بخوری دیگه م ...

خوب میشی دوره داره

آب سیب و هویج بخور

مایعات گرم زیاد بخور 

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
دیدم.دغدغم بر طرف شد از بین این همه مردم فقط تتو تو رو دیده بودم

وقتی یه چی میبینی درصورتی نظر بده ک طرف نظر بخواد وگرن نظر دادنت بی فایدس وقتی طرف نظری نمیخواد ازت

[QUOTE=245552773]وقتی یه چی میبینی درصورتی نظر بده ک طرف نظر بخواد وگرن نظر دادنت بی فایدس وقتی طرف نظری نمیخواد ازت[/QUOفعلا دادم وه بخوای چه نخوای

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز