2777
2789
عنوان

زیرسرمم😖+📷

1077 بازدید | 88 پست

خانومامراقب خودتون باشین من دوروز پیش رفتم بازاراومدم خونه سردردوچشم درد وتب داشتم تاامروز که دیدم دارم بدترمیشم وتبم رفت روی40 بازمیگن ویروس جدید اومده.شما مثل من اشتباه نکنین ماسک بزنین جایی میرین😖😫

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ما عروسی دعوتیم خیلی می ترسم ، پارسال کرونا گرفتم هرروز بیمارستان و مطب بودم نمی خوام دوباره تکرار شه خیلی بد بود خیلی 😢

و هنوز هم میشود در گلدان شکسته گل کاشت...

دیشب بچه خواهرمنم اینجوری شد 

تبش قطع نمیشه

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

دوتا خاهر منم تب دارن بردیم دکتر گفت ویروس جدید آمپول زد دارو داد یکی از خاهرام هنوز قطع نشده تبش

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز