2777
2789
عنوان

عذابی که به بچه میدن(درد و دل)

155 بازدید | 17 پست

وقتی به این فکر میکنم که یسری از دختر و پسرا همسن و سال خودمون از وقتی به دنیا اومدن تو پول باباشون غلت زدن و آسایش داشتن دلم به حال خودمون میسوزه.دختر و پسرهایی که الان ماشین زیرپاشونه و باباشون براشون خونه خریده و راحت ازدواج میکنن و دغدغه پول ندارن.چرا ماها از نسل پولداری نبودیم؟دغدغه پول داشتن خیلی بده .اینکه بخاطر پول نتونی کارای مورد علاقتو بکنی ،چیزایی که دوس داری بخری و...!کی میگه دنیا عادلانه اس کجاش عادلانه اس.بعد همون بچه پولدارا که هیچ کاری جز پول گرفتن از ددیشون نکردن میان میگن شما هیچ کاری برای زندگیتون نمیکنید که وضعتون اینه.چطور بعضیا بااینکه وضعشون خوب نیس بچه ای به وجود میارن ماها از نسل همون آدماییم که بدون فکر فقط مارو بدنیا آوردن‌.دنیا ارزش اینهمه سختیو داشت؟کاش وقتی رفاه و پول بود بدنیامون میوردن تا اینقدر سختی نکشیم هیچوقت یادم نمیره تو دنیا چقدر بهم سخت گذشت حتی روحمم یادش نمیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم جوون و سالم میره کار میکنه با افتخار دست رنج خودشو کار میکنه!‌ افتخارم اینه هرگز نه قبل ازدواج‌ ...

منم کار کردم ولی من چقدر کار کنم تا خونه یک میلیاردی حال حاضر و هفت هشت میلیاردی پنج سال آیندرو بخرم؟

هییی شاید الان تو عذاب باشی ولی یروز هم میاد که از ته دل میخندیو‌میبینی همه‌چی داری دنیا گرده و همیش ...

پس چرا بیشتر کسایی که پولدار نبودن و فقیر تا آخر عمرشون فقیر موندن مگه دنیا گرد نبود

پس چرا بیشتر کسایی که پولدار نبودن و فقیر تا آخر عمرشون فقیر موندن مگه دنیا گرد نبود

با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه که 

تنها با ایتکه بگی دنیا گرده و یروزیم روزای خوب من میاد و بشینی منتظر بشی نمیشه باید حین اینکه امید داری تلاشم بکنی برا آیندت

با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه که  تنها با ایتکه بگی دنیا گرده و یروزیم روزای خوب من میاد و ...

این آدمایی که میگم نشستن ،کار کردن ،تلاش کردن  تا یه لقمه غذا بزارن دهن زن و بچشون و فقط شکمشونو سیر کنن و نفهمیدن زندگی چیه .بیشتر آدما همینن نگو نه انکار پذیر نیس

برای خیلیا نمیشه ،خیلی چیزا محدوده 

باشه من اصا هیچی

اصا حق با خانواده هاس بزار بکوبوننمون این اسمش سرنوشتح یادم رفته بود!

جان مادراتون لایک نکنین. من فکر میکنم خبر مرگم جمابمو دادین میام میبینم لایک کردین اصلا ی حالی.