2777
2789
عنوان

نظرتون راجب عرفان حلقه چیه؟

2375 بازدید | 25 پست

کسی بوده که کلاساش رفته باشه؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال شرعی داره اگه برات مهمه

میشه بیشتر توضیح بدین

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
عرفان حلقه چیه🤔

همون عرفان شمس و مولانا هست 

گوگل سرچ کن 

یه زمان چقد درموردش تحقیق کردم و ویدیو های وحشتناکشو دیدم و تجربیات وحشتناک مردم رو درموردش خوندم ... بعد اینهمه سال یعنی بازم کسی هست که بخواد گول همچین چیزایی رو بخوره؟!!!!!

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
یه زمان چقد درموردش تحقیق کردم و ویدیو های وحشتناکشو دیدم و تجربیات وحشتناک مردم رو درموردش خوندم .. ...

دعا نویسه طرف؟

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

یه زمان چقد درموردش تحقیق کردم و ویدیو های وحشتناکشو دیدم و تجربیات وحشتناک مردم رو درموردش خوندم .. ...

مگه تو ویدبوها چی بود؟

کجا دیدین؟

دعا نویسه طرف؟

فراتر از این حرفا اگه بخوایم ساده بگیم که درکش راحت باشه «کسی ک با شیطان ارتباط داره»

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍