2777
2789

سلام من خواهرم تصمیم گرفته رژیم بگیره و لاغر بشه ۹۰کیلووزن داره ۳۵سالشه هم باشگاه میره هم پیاده روی میکنه هم غذاش و کم کرده روغن و گذاشته کنار ولی الان تقریباً یک ماهه یک کیلو کم نکرده طفلی دلم براش میسوزه داره کم کم اراده شو از دست میده آزمایش هم داد هیچ مشکلی نداره بگین چیکار کنه متابولیسم بدنش بیاد بالا وزن کم کنه شوهرش هم دائم تشویق میکنه میگه به خاطر هیچ کس لاغر نکن فقط برای سلامتی خودت لاغر کن ولی حس میکنم ناامید شده لطفاً خواهش میکنم کمک کنید 😔😔در حق خواهرم خواهرانه کمک کنید قربونتون بشم 

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰
زنجبیل  دم کن کمی با نبات بخوره عالیه برای لاغری یک روز درمیا بخوره

ممنون عزیزم بازم معرفت کردی اومدی اجی جونم

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر تغذیه میره؟

میگه دوست ندارم برم دکتر دوست داره خودش باکم خوردن و درست خوردن و ورزش وزن کم کنه توی این یکماه اینقدر آب میخوره از صبح تا شب آب زیاد میخوره در حالی که قبلاً فقط چایی میخورد

من خودم با زنجبیل لاغر کردم فقط زیاده روی نکنه نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل با نصف فنجون اب کاملا داغ وکمی نبات بزار ده دقیقه رو کتری دم بکشه بعد بخوره لاغر شد دعام کنه همین 

غذاشم بخوره همه چیز وسعی کن این دمنوش بعداظهر بخوره شامش زود بخوره 

مرسی عزیزم قربونت بشم مهربونم 😘

الان کم نکرده بره بهتره

میگم برو تنبلیش میشه میگه من حوصله ندارم غذام و از خانواده جدا کنم

من دکتر تغذیه رفتم به من داروی چربی سوز داد بعد خودم تحقیق کردم خوردنش کبد از بین میبره دیگه نخوردم ...

آفرین به شما 🤗🤗

میگم برو تنبلیش میشه میگه من حوصله ندارم غذام و از خانواده جدا کنم

ما از فامیلا رفتن غذا انتخابی بود مثلا غذای نونی بودیا برنج داشت به همون مقدار که دکتر گفته بود میخورد دیگه غذای جداگانه درست نمیکردیم