2789
عنوان

ازدواج

78 بازدید | 10 پست

سلام ۲۷ سالمه و توی خانوادمون ازدواج کاملا سنتی اکثر فامیلامون هم سن پایین ازدواج میکنن خواستگار زیاد میاد ولی یا مناسب نیستن یا به دلم نمیشینن از طرف خانواده فشار زیادی رومه که حیفن و ..... 

مثلا همین آخری از نظر خانوادگی و مذهب و سطح مادی و تحصیلات و سن به من میومد ولی از نظر ظاهری و فیزیکی اصلا به من نمیومد و به دلم ننشست پدر مادرم مخالفن ولی هیچوقت مجبورم نمیکنن میگن حیفه شرایط کاری خوبی داره دادیار دادگستری بنظرتون چیکار کنم بازم صبر کنم؟

سلام اگه میتونی کنار بیای با چهره و فیزیکش  فرصت آشنایی بده

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه خودتم میخوای ازدواج کنی به نظرم نباید خییلی سخت بگیری...هر ادمی یه ایرادی داره..هیچ ادمی نیست که ...

از نظر قد و هیکلی خیلی از من لاغر تره خیلی هااااا من معمولیم اصلا به دلم ننشست قبول داری که برای ازدواج یه کوچولو باید نسبت به طرف تمایلی داشته باشی یا نه؟ در اینکه هیچ کس کامل نیست شک ندارم من خودمم بی عیب که نیستم 

از نظر قد و هیکلی خیلی از من لاغر تره خیلی هااااا من معمولیم اصلا به دلم ننشست قبول داری که برای ازد ...

اره راست میگی اگه از الان به دل ادم نشینه بعدا تو زندگی هیج جوره به دل ادم نمیشینه...من تو این مورد نگفتم کلی تو همه موارد گفتم که سخت گیری زیاد خوب نیست...دختر همسایه مون خیلی خواستگار داشت و از هر کدوم یه ایرادی گرفت که نمیدونم یکی خانواده اش به ما نمیخوره یکی بیمه نداره و اینا و الان مجرد هست و دیگه خواستگاری هم نداره با اینکه دوس داره ازدواج کنه

چهرش زشت نیست قشنگ هم نیست معمولی ولی بیش از حد لاغره فقط استخون با پوست

من بودم بهش فرصت میدادم یکی ی خواستگار فوق چاق داشت پسره بعد ازدواج عمل کرد شاید این خواستگارتم چاق شد 😵‍💫

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
اره راست میگی اگه از الان به دل ادم نشینه بعدا تو زندگی هیج جوره به دل ادم نمیشینه...من تو این مورد ...

آره عزیزم منم حرف شمارو قبول دارم ممنون از راهنماییتون دعام کنید

از نظر قد و هیکلی خیلی از من لاغر تره خیلی هااااا من معمولیم اصلا به دلم ننشست قبول داری که برای ازد ...

این خیلی لاغرتر الان دیدم به دلت نمیشینه فکراتو بکن خواستی رد کن من با توجه به سنت و موقعیت خواستگارت گفتم فرصت بده به نظرم  بالای ۲۷،۸ سریع رد نکنیم بهتره