2777
2789
چه قدر بد من مجردم ولی شاید بتونم احساست و درک بکنم و هممون خوب میفهمیم بی محلی شدن از طرف کسی که دو ...

بچم چند بار صداش زده حتی دستشو ویبره جلو صورتش یعنی هندزفری بردار حرفمو گوش گوش اما انگار نه انگار

امضات حقه🌼

مرسی😅

عزیزم معنی اسم کاربریت چیه؟ بلوچه مگه نه؟

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچم چند بار صداش زده حتی دستشو ویبره جلو صورتش یعنی هندزفری بردار حرفمو گوش گوش اما انگار نه انگار

وای همسر شما یکم بنظر یجوری نیاد نمیتونی ببریش مشاوره؟آخه این بی محلی ها طبیعی نیست

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
مثل آتشفشانم هر لحظه امکانش هست صبرم لبریز بشه 

باهاش دعوا نکن عشقم منطقی صحبت کن با دعوا کردن طرفت لجباز میشه و اینجوری دیگه از عمد بهتون بی محلی میکنه

وای همسر شما یکم بنظر یجوری نیاد نمیتونی ببریش مشاوره؟آخه این بی محلی ها طبیعی نیست

نه مشاور نمیاد یه اشغال میخام بدم ببره بیرون سرو صدا می‌کنه  محل نمی‌ده واقعا خیلی بیشعوره

خواهش میکنم  یعنی چشم ابی  نه بلوچ ن ترکی هست🌼

چقد زیبا و لطیفه😍

چشمای خودت رنگیه؟

نه مشاور نمیاد یه اشغال میخام بدم ببره بیرون سرو صدا می‌کنه  محل نمی‌ده واقعا خیلی بیشعوره

یکیو نداره از دوستاش اشنا پدری مادری که شوهرت حرفش و خیلی قبول داشته باشه باهاش حرف بزنه؟

چقدر بگم بهش زبونم مو درآورده دلم برای بچم میسوزه 

آخی واقعا منم دلم بحال اون بچه سوخت دختره؟

نه یکیو داره بدتر از خودش  با دوستم نمیتونم حرف بزنم امکانش نیست

وای شما خودت پدرتون یا مادرتون در قید حیات هستن؟ رابطه تون با خوانوادتون چطوره از پدر یا مادرتون بخاین باهاش حرف بزنن شاید خدا بخواد و اخلاق همسرت تغیر بکنه