2777
2789

چند روز پیش رفتیم عقد یکی از اقوام نزدیک...عروس دامپزشک بود و داماد در حد راهنمایی خونده...اصلا به نظرتون به هم میان؟؟؟پسر بیکار...کلا خانوادگی اخلاقشونم خوب نیست زیاد...بعد عقدم داماد یه کلمه حرف باهاش نزد...گردنبند فقط انداخت گردنش و رفت...حتی یه عکسم نگرفتن باهم...خواهرای داماد و مادرش هم همینطور...نه عکسی گرفتن نه حرفی زدن با عروس...البته عقد اصلیشون نبود محرمیت خوندن فعلا...تازه دختره یه کت وشلوار ساده فقط پوشیده بود که مال خودش بود...قرار بیاد پیش مادرشوهرشم زندگی کنه...اصلا دختره معلوم بود غمگین😥به نظرشما اختلاف سطح سواد در این حد مشکل به وجود نمیاره؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به من چه به تو چه

آخه داماد از اقوام نزدیکمه...ولی من دلم واسه دختر میسوخت...آخه یه دختر تحصیل کرده حقش این نیست

آخه داماد از اقوام نزدیکمه...ولی من دلم واسه دختر میسوخت...آخه یه دختر تحصیل کرده حقش این نیست

شاید باهم کنار بیان بنظرم تو زندگی کسی دخالت نکنیم بهتره خودشون می‌دونن و خودشون

شاید باهم کنار بیان بنظرم تو زندگی کسی دخالت نکنیم بهتره خودشون می‌دونن و خودشون

خدا کنه...کاش این پسر لیاقت این دختر رو داشته باشه

26...داماد نه سال بزرگتر ازش

واااا فک کردم سنش بالا بود چون دیدم مثلا ۳۵ و اینا رو رد کردن خانواده هاشون اینجوری شوهرشون میدن ولی ۲۶ و دامپزشک البته بت بگم هرچند م شغل داشته باشی ولی خانواده ات عقب مونده باش ممکنه همچین کاری کنن مگه اینکه جلوشون واسی

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
واااا فک کردم سنش بالا بود چون دیدم مثلا ۳۵ و اینا رو رد کردن خانواده هاشون اینجوری شوهرشون میدن ولی ...

دقیقا یه خانواده فوق العاده سااااااده داره دختر...

بدترین چیز خانواده ساده وبی دست وپاس 

اکثر خانم های بدبخت و تحت ظلم شوهرشون به خاطر نداشتن خانواده درسته متاسفانه😔