2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

795 بازدید | 22 پست

الان ده روزه نی نی بدنیااومده ازروزدوم بیمارستان بستری شد بخاطرزردی بالا یکشب موند بیمارستان اوردیمش بارضایت شخصی خونه دستگاه اجاره کردیم گذاشتیمش زیردستگاه مجدد زردیش از نه رفت بالا ورسید به 12دوباره بیمارستان بستری شدیم دوروز موند زیردستگاه وسرم گرفت مرخص شدیم اومدیم خونه بازامروز بچه خیلی زرد شده کسی تجربه ای داره ؟منکه دیگه خسته شدم بیلی ناسترهم بهش میدم خودمم فقط چیزای سردوعرق کاسنی میخورم چیکارکنم دیگه براش 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر روز عناب توی عرق کاسنی خیس میکنم بعد از صافی رد میکنم میدم بخوره یک بار هم شیر خشت بهش بدم هر روز دست و صورتش با کاسنی میشورم عطاری هم یک عرق مخصوص داد که نمیدونم اسمش چیه روزی یک قطره در چشماش میریزم خدا را شکر داره بهتر و بهتر میشه

عزیزان لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم منو لایک نکنید نکنید نکنید ممنونم ازتون
اگه دکتر خودش مرخصش کرده نگران نباش. پوست زرد میمونه. اما بهتره پیش دکتر بری

امروزمجدد میبرمش پیش دکتر فقط کلافه م که چرا هی بالا میره 

اگ بتونی انارگیربیاری دوقطره بده بهش راستییییی اینوبگم ببین دخترمن چهل روزبه دنیااومده زردی داره عددش ده ینفربهم گفت تن ماهی بخورم منم خوردم خیلی بهتررررررشده شمام تن ماهی بخوربزاربره توی شیرت تااثرکنه

💔
من هر روز عناب توی عرق کاسنی خیس میکنم بعد از صافی رد میکنم میدم بخوره یک بار هم شیر خشت بهش بدم هر ...

یعنی به بچه بدم بخوره یاخودم بخورم ؟اسم اون قطره چیه 

وقتی از دستگاه بیرون میاد کمی بالا می‌ره ولی چون سن بچه بیشتر شده معمولاً مشکلی نیست 

اخه میگن بیشتراز دوازده خطرناکه احتمالا بچه من سیزده باشه 

شربت خاکشیر بخور میگن خیلی خوبه

من از الان دارم شربت خاکشیر و عرق کاسنی میخورم که بچم به دنیا اومد زردی نداشته باشه یا لااقل کم باشه🤕

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤