2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 22 پست
اگ بتونی انارگیربیاری دوقطره بده بهش راستییییی اینوبگم ببین دخترمن چهل روزبه دنیااومده زردی داره عدد ...

تن ماهی خوردم خواهرشوهرام گفتن بچه روببر حجامت بلافاصله خوب میشه بردمش هیچ تاثیری نداشت هرچیزی که میگن خوبه رومن امتحان کردم اصلا فایده نداره 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
شربت خاکشیر بخور میگن خیلی خوبه من از الان دارم شربت خاکشیر و عرق کاسنی میخورم که بچم به دنیا اومد ...

ایشالله که نداشته باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی به بچه بدم بخوره یاخودم بخورم ؟اسم اون قطره چیه 

والا من خودم میخوردم دیدم تاثیر نداشت شروع کردم دادم به جنین اونی که میگم قطره نیست عرق هست والا اسمش نمیدونم هیچ اسمی هم روش نیست عطاری بهم داد گفت روزی چندبار هر بار توی هر کدام از چشماش یک قطره بریز ولی من روزی یکبار میریزم ببین تا میتونی بهش شیر بده نوزاد باید مرتب جیش و مدفوع کنه من حتی برای اینکه جیشش بیشتر بشه بهش کمکی شیر خشک هم میدم

عزیزان لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم منو لایک نکنید نکنید نکنید ممنونم ازتون
والا من خودم میخوردم دیدم تاثیر نداشت شروع کردم دادم به جنین اونی که میگم قطره نیست عرق هست والا اسم ...

اره منم میخام شیرخشکوبراش شروع کنم مرسی گلم 

اره منم میخام شیرخشکوبراش شروع کنم مرسی گلم 

نگران نباش انشاالله حتما خوب میشه هر بار خواستی بشوریش با عرق کاسنی بشورش حتی اگر میتونی با عرق کاسنی حمومش بده

عزیزان لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم منو لایک نکنید نکنید نکنید ممنونم ازتون
نگران نباش انشاالله حتما خوب میشه هر بار خواستی بشوریش با عرق کاسنی بشورش حتی اگر میتونی با عرق کاسن ...

مرسی گلم اره حتماامروزم اتفاقا باسدرواردبرنج  شستمش