2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من قبلا گوشی اندرویدی داشتم الان ios با دومی راحت ترم خیلی بهتره باز خودت میدونی عزیزم پیشاپیش مبارکت باشه گلم🌹🌸

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

A52

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

من بودم سامسونگ 

من یک جنوبی ام من یگ عاشق ام من عاشق ماشین پیست مسابقه عاشق گاز دادن به ماشین  عاشق گوش دادن به اهنگ مورد علاقم با کشیدن یک نخ سیگار توی دستم هستم به نظرم دستام برای حلقه کردن نیستن دستای من برای مشق زدن به بوکسه برای گرفتن فرمون برای فنون رزمی برای ناز کردن اسبه  من عاشق سوارکاری ام عاشق اسب عاشق سگ کلا حیواناتو دوست دارم به نظرم عشق عشق عشق هم کشکه هم نیست هم  خوبه هم نیست میدونی میگی تو امضات دعا کن برگرده بهت یک چیز بگمم ببین عزیزم اگه تو کل دنیا رو برای پیدا کردنش بگردی یا حتی اگه برای فرار از هم حتی قایم شید اگه قسمت هم باشید اکه مال هم باشید برای همید فرق نمیکنه چقدر فاصله باشه  اینو از توی یک فیلم پیدا کردمم😆😅                                                                                               ((مامان بابای عزیز ببین سعی کن با بچت رفیق باشی سعی کن از رفیق فابریکش بهش نزدیک تر باشی سعی کن راز دلشو به تو بگه تو بهش از سن و سال بزرگ تر نگا نکن این به بچت اسیب میزنه عقدیش میکنه درستت سنم کمه ولی میفهمم اینو نه برای اینکه کشیدم نه اتفاقا چون که همچین مامان باباعیرو داشتم میفهمم بعد میگید چرا دخترامون پسرامون رل میزنن بوی فرند دارن ))                                                                                

مال من a52هس عالیییه هم راحت هم دوربینشش

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭