2777
2789
عنوان

هنوز هم دختران زنده به گور میشن!

233 بازدید | 8 پست

زنده به گور کردن فقط چال کردن و خاک ریختن که نیست ..نوع نگاه جامعه و افراد به جنس دختر، تبعیض ها، محدودیت ها، گرفتن آزادی و حق برابری خودش زنده به گور کردنه...زده به گور کردن روح دخترا 💔

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

🤚🏻

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا تاریخ‌ها خوانده‌ام از زنده به گور شدنِ دختران، داستان‌ها شنیده‌ام از داس‌ها، تصویرها دیده‌ام از تجاوزها اما...دختران زیادی دیده‌ام که دست روی زانوهایشان گذاشته‌اند و بلند شده‌اند.

زنان رو نمیتونیم حذف کنیم .فقط میتونیم اونارو از دست بدیم ! 

اره .

من چند بارم‌گفتم هممون مقصریم 

باز من‌میزنم تو دهنشون .

شماها چیکار کردید تا حالا بگید؟‌

بگید ببینم چطکر با حرف زدید دهن همون مردم که دختر رو میکوبن ؟‌

همتون مقصرید که لال می مونید

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اره . من چند بارم‌گفتم هممون مقصریم  باز من‌میزنم تو دهنشون . شماها چیکار کردید تا حالا ب ...

با زدن دهنشون چیزی حل نمیشه ..این افکار و باور هاست باید شسته بشه از ذهن پوسیده بعضی ها..هر چه نقش زنا پررنگ تر بشه و موفق تر بشن این آزادی زود تر حاصل میشه

با زدن دهنشون چیزی حل نمیشه ..این افکار و باور هاست باید شسته بشه از ذهن پوسیده بعضی ها..هر چه نقش ز ...

خب حرف ایناس که چطور میتونن موفق بشن 

من خواستم برم دانشگاه رشته مورد علاقم نذاشتن .

باز صدرحمت به من .

خیلیا دیدم دخترا رو نمیزارن دیپلم هم بگیرن . هر چی دعوا میکنن هر چی .....  فیط دورو بریا احمق ان میگن نزارید بخونن . دختره و عرسه . نزارید ادانه تحصیل بدن .

اوووه . اول باید با اینا مبارزه و جنگ کرد تا راه باز بشه .

وگرنه به خانم موفق  هس اینجا . خوده خانواده من میگن احمق و بی عقله با دو بچه داره دانشگاه درس میخونه 

بی عقله .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خب حرف ایناس که چطور میتونن موفق بشن  من خواستم برم دانشگاه رشته مورد علاقم نذاشتن . باز صدرح ...

خیلیا این وسط قربانی میشن متاسفانه 💔