2777
2789

شاید باور نکنین ولی به خدا دروغ نمبگم همش خودمو قانع میکردم که. توهمه ولی واضح دیدم . ما سرویس توی خونمون خراب شده بود مجبور شدم. شب ساعت 4 برم دسشویی تو ی حیاط شوهرمم خواب بود خیلی خسته بود بیدارش نکردم. توی حیاطم تاریک بود. از دسشویی که اومدم بیرون. ی چیزی اون طرف حیاط مثل گربه ی زرد رنگ به تندی باد حرکت کرد و دیگ ندیدمش به خدا گربه نبود. مثل ی سایه ی زرد رنگ بود که خیلی تند حرکت کرد از. دیشب. تو فکرشم ولی توهم نبود ب نظرتون چی بوده

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جثه ش چه اندازه بود؟ شاید شغال بوده روباه همچین چیزی 

نفهمیدم چقدر بود دور بودم ازش اخه شغال تو حیاط چی کار میکنه فقطی بار دیدمش دیگ ندیدم. واضح هم دیدم ب سرعت باد حرکت کرد 

یبا ر یه گربه دیدم یه یک دنبالش بود 

از ترس اینکه سکه نگیرتش بخدا مثل یه چیزی پرت کنی بالای درخت 

گربه رفت بالای درخت به سرعت باد😂😂😂😂

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
گربه زرد 

ن گربه نبود. اگه بوده باشه ب سمت دیوار حرکت کرد اونجا میدیدمش دیگ . ولی من دیگ ندیدم سرعتش هم مثل باد بود خیلی تند

یبا ر یه گربه دیدم یه یک دنبالش بود  از ترس اینکه سکه نگیرتش بخدا مثل یه چیزی پرت کنی بالای در ...

هیچی مقابلش نبود ی دیوار بلند اگه بالا میرفت میدیدم ولی دیده نشد