2777
2789
عنوان

ببینید دیشب چی دیدم 😱😱😱ب قران قسم دروغ نمیگم

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 34 پست
تو یه چشم بهم زدن در میره تو روستای ما مرغ و خروس نمونده همشو کشته هیشکی هم نمیتونه بگیرتش آنقدر فرز ...

براش تله بزارین 

از گربه ها متنفرم 

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
براش تله بزارین  از گربه ها متنفرم

گربه نیست از گربه بزرگ تره هر کاری کردن گیر نمی‌افته حتی به گوشت مرگ موش هم زدن گزاشتن ولی نخورد همه‌ی مرغ و خروس های روستا رو خورده 

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور کن همون گربه ی زرد بوده اینقد بهش پرو بال نده 

گربه نبود میگم ک مثل باد بود رفت سمت دیوار.  دیوار که سوراخ نداشت خواهر. اگه بالای دیوار هم میرفت میدیدم. دیوارم خیلی بلنده.  همونجا رو زمین ی دفعه اومد و رفت سمت دیوار

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    
تو یه چشم بهم زدن در میره تو روستای ما مرغ و خروس نمونده همشو کشته هیشکی هم نمیتونه بگیرتش آنقدر فرز ...

واقفا ؟اون ناپدید شد در نرفت. اگه میرفت میدیمش. سر و صدا هم نداشت

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    
گربه نیست از گربه بزرگ تره هر کاری کردن گیر نمی‌افته حتی به گوشت مرگ موش هم زدن گزاشتن ولی نخورد همه ...

والا تعجبه 

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
 شاید 😕چون ب سمت دیوار حرکت کردت و دیگ دیده نشد

جن ها رو نصف شب آواره کردی ازت ترسیدن فرار کردن😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

تو عنوان گفتی ببینید منتظر عکسش بودم

باید میگفتی بشنوید!

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

خب حالا چ کنیم عزیزم 

ی چیزی بوده تموم شده روح بوده جن بوده حالا هرچی دیگه فکر کردن نداره 

بیخیال 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
آره منم دیدم شبا میاد لامصب عین جت فرار میکنه ما ترک ها بهش میگیم دَلَ دیگه اسمه فارسی شو نمیدونم چی ...

منم ترکم ولی هرچی فکر میکنم میبینم این کلمه اصلا ایچ معنای ارکی ندارع 

لایک نکنید                      

من وقتایی که چشام خستن موجودات عجیب غریب میبینم 

یا مثلاً یهو یه چیز احساس میکنم رد شده رفته زیر فرش 

کل خونه رو زیر و رو میکنن خانوادم ولی پیداش نمیکنن 

دیگه هر وقت داد میزنم که آآآییییی من یه چیزی دیدم محل نمیذارن چون میدونن توهمی هستم 

البته این برا زمانی بود که روزی ۱۴ساعت درس می‌خوندم و واقعا اذیت بودم😑

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.