2777
2789
عنوان

فسنجووون،😋😋😋

557 بازدید | 47 پست

خانوم ها فسنجون با چی و چطور درست میکنید من همسرم دوست نداره اصلا درست نکردم اما بریم رستوران میخورم چون خودم خیلی دوست دارم  

برای مهمون می‌خوام بزارم میشه دستور فسنجون ک خودتون درست کردید و خوب در اومده بگید ممنون   

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

من پیاز رنده میکنم بعد پودر گردو میریزم ی تفت میدم زردچوبه و فلفل سیاه میزنم بعد اب میریزم میذارم جوش بیاد بعد درشو میذارم بپزه و جابیفته

وقتی یخورده غلظت گرفت رب انار میریزم چون رب انارم ترشه با شکر ملس میکنم😋😋

مرغ هم من جدا درست میکنم جداگانه میارم داخلش نمیریزم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما اول رب انار ترش رو تو یکم آب‌جوش میریزیم یکم که قل خورد تو قابلمه گردو چرخ کرده رو میریزیم بعدش آب سرد میریزیم تا آب قابلمه زیاد شه بعدش مرغ رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل میزنیم شعله رو تا آخر کم میکنیم تا ۵ و ۶ ساعت برا خودش جا بیفته 

فسنجونای من که خوشمزه میشه همیشه

بنظرم این ریسکو نکن😐

چرااااااا سخته خیلییییییی قلق داره؟

دوست دارم ی ظرف فسنجون هم بزارم سر سفره   

یا از رستوران بگیرم آخه بعد خودم خجالت میکشم بگند خوبه و فکر کنند ک خودم درست کردم اول و آخر که باید درست کنم بلاخره 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

من پیاز رنده میکنم بعد پودر گردو میریزم ی تفت میدم زردچوبه و فلفل سیاه میزنم بعد اب میریزم میذارم جو ...

گردو با پیاز تفت میدی؟؟؟

چ مقدار رب انار میزنی ؟؟؟ب نظرت با مرغ بهتر میشه یا گوشت؟؟؟

من برای ۶نفر می‌خوام 

فسنجون یه غذای کاااملا سلیقه ای هست و هر کس معتقده خودش بهترینو درست می کنه

فسنجون ترش می خوای یا شیرین؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ما اول رب انار ترش رو تو یکم آب‌جوش میریزیم یکم که قل خورد تو قابلمه گردو چرخ کرده رو میریزیم بعدش آ ...

گردو تفت نمیدی شما با پیاز ؟چقدر رب انار چقدر پودر گردو 

من برای ۶نفر می‌خوام 

با گوشت بهتر میشه یا مرغ؟؟؟

گردو با پیاز تفت میدی؟؟؟ چ مقدار رب انار میزنی ؟؟؟ب نظرت با مرغ بهتر میشه یا گوشت؟؟؟ من برای ۶نفر ...

عزیز دلم برای اولین بار اول یه کوچو برا خودت درست کن دستت بیاد

رب انار هم  برای فسنجون شیرین 

یک و یک از همه بهتره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یه بار خودت درست بکن واسه خودتون یکم 

بعد واسه مهمونا درست کن ریسکش کناره اینطور

سلام من روشنام،تقریبا نوزده سالمه و عید غدیر امسال عقد کردم و تازه عروس حساب میشم اگر میشه واسه خوشخبتیم دعا کنید🌷😊دوست داشتم توی امضام ماجرای چادری شدنمو بگم😍من خانواده مذهبی دارم ولی خب روی حجاب هیچ حساسیتی به خرج نمیدادن،منم حجابم معمولی بود،یادمه کلاس نهم بودم میرفتم دهم تصمیم گرفتیم بریم یادمان شهدای والفجر 8وقتی رفتیم یه بنر بود درمورد یکی از شهدای غواص که ⁩درمورد حجاب گفته بودن.نمیدونم چرا از همون موقع که اومدم خونه اصرار به چادری شدن داشتم 🥺😍بعد یکی دو ماه رفتیم بازار به اصرار من یه چادر عباس عربی گرفتم و تا الان با عشق چادرو سر میکنم.در برابر امضای من گارد نگیرید. خواهشاً چون چندین نفر قبلا توهین کردن ولی طوری که من به حجاب شما احترام میذارم شما هم احترام بذارین⁦♥️⁩🌷
گردو با پیاز تفت میدی؟؟؟ چ مقدار رب انار میزنی ؟؟؟ب نظرت با مرغ بهتر میشه یا گوشت؟؟؟ من برای ۶نفر ...

بله

با پیاز تفت میدم ک خامی گردو گرفته شه البته در حد یکی دوتا هم زدن چون زیاد تفت بخوره تلخ میشه

من با مرغ بیشتر دوست دارم

رب انارم خیلی ترشه دو سه تا ق میریزیم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

با کوفته قل قلی های خیلی درشت اندازه ی نارنگی درست کن رب انار و گردوی حسابییییی چرخ شده ی له و یه ق چ شکر و زعفرون و زردچوبه و نمک فلفل و روغن هم خیلی کم می ریزم چون گردو خودش روغن داره و آب هم کم می ریزم خیلی کم چون کوفته ها خودشون آب می اندازن و زیرش رو خیلیی کم می کنم همیشه هم برنجمو زعفرونی می کنم کنارش بچه های من با مرغ دوست ندارن 

فسنجون یه غذای کاااملا سلیقه ای هست و هر کس معتقده خودش بهترینو درست می کنه فسنجون ترش می خوای ی ...

مرسی از پاسخت ملس باشه گلم نه ترش بشه نه شیرین ک ب ذائقه هر کس بخوره