خانوم ها فسنجون با چی و چطور درست میکنید من همسرم دوست نداره اصلا درست نکردم اما بریم رستوران میخورم چون خودم خیلی دوست دارم
برای مهمون میخوام بزارم میشه دستور فسنجون ک خودتون درست کردید و خوب در اومده بگید ممنون
برای مادرم ک بهترینم بود جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهد.و تجربه را زیاد میکند. هیچجا ننوشته اند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز دردچیزی نمیروید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
یه دونه پیاز میکس کن ابشو بگیر بریز تو گوشت نمک فلفل بزن
با دستت قلقلی کن بزار تو ماهیتابه
روغن بریز حسابی که سرخ شد
بریز تو مواد فسنجونت که داره می جوشه
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول گردو رو چرخ کن پودر شه بعد بریز تو قابلمه با شعله کم تفت بده یکم بوی خامیش گرفته شه بعد اب سررد ...
ممنون گلم یخ را شما گفتی به به عالی بود
برای مادرم ک بهترینم بود جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهد.و تجربه را زیاد میکند. هیچجا ننوشته اند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز دردچیزی نمیروید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
برای هر دو نفر یه لیوان گردو لازمه بعد آسیاب کن بزار کنار. یه پیاز سرخ کن و مرغ هاتو سرخ کن طلایی بش ...
اب جوش که اصلن روغن پس نمیده فسنجون
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
اره عزیزم باید اب سرد بریزی وسطا هم یخ یه عالمه روغن پس میده مجلسی میشه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
نه عزیزم یه دونه پیاز میکس کن ابشو بگیر بریز تو گوشت نمک فلفل بزن با دستت قلقلی کن بزار تو م ...
ممنون گلم از جوابت
اره عزیزم باید اب سرد بریزی وسطا هم یخ یه عالمه روغن پس میده مجلسی میشه
مرسی
نه گفتم اگه کم امد تا اون موقع خودش حسابی روغن پس داده
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
منم اینجوری درست میکنم اول گردو چرخ میکنم بعد یه پیاز کوچولو رو رنده میکنم میریزم تو قابلمه با نمک و زردچوبه تفت میدم بعد گردوو رو میریزم با پیاز تفت میدم خیلی کم اگه زیاد تفت بدی تلخ میشه بعد آب یخ میریزم روی گردوها شعله گاز و کم کم میکنم تا قل بزنه اگه حواست نباشه زیر گاز زیاد باشه همه ی گردوها موقع جوش پف میکنه میاد بالا میریزه حیفه مواظب باش با شعله کم بزار جوش بخوره بعد مرغ ها تو سرخ کن قشنگ سرخ سرخ کن سس فسنجون که یه خورده جا افتاد مرغ ها رو اضافه کن دوباره به فسنجونت یخ اضافه کن شوک بده بهش تا روغن بیاد بیرون بعد آخر سر بهش یه قاشق رب انار اضافه کن من یه قاشقم رب گوجه تفت میدم میریزم توش برای لعاب خیلی خوب میشه زیاد نریزیاا قالب میشه رنگ فسنجون و بر میگردونه اگرم دوست نداشتی نریز عزیزم
من مامانم اول مرغو میجوشونه یکن بعد ابکش میکنه.بعد همون مرغارو باگردو میندازه تو زودپز تا خوب له له بشه.همزمان تویه قابلمه یکم پیاز و ارد تفت میده ورب انارم اضافه میکنه واب میریزه روش تابجوش بیاد بعد تقریبا یک ساعت منه بدبخت وارد عمل میشم و مرغای تو زودپز رو ریش ریش میکنم وبا مابقیه ابو گردوهای داخل زودپز همه رو وارد اون قابلمه میکنم.بعد نمک فلفل زنجبیل دارچین زعفرون ویه تکه یخ میندازیم داخلش ودیگه میذاریم تا جا بیافته.یکمم ابلیمو میزنه بهش.فقط روغن کلا کم بریز داخلش. والا هرکی خورده که خوشش اومده.
با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
منم اینجوری درست میکنم اول گردو چرخ میکنم بعد یه پیاز کوچولو رو رنده میکنم میریزم تو قابلمه با نمک و ...
ممنون گلم کامل و عالی گفتی کدبانو جان
من مامانم اول مرغو میجوشونه یکن بعد ابکش میکنه.بعد همون مرغارو باگردو میندازه تو زودپز تا خوب له له ...
عزیزم خندم گرفت
ممنون گلم دست مامان و خودت طلا