2777
2789
عنوان

رانندگی

112 بازدید | 12 پست

بعد ده سال گواهی نامه گرفتن تازه نشستم پشت فرمون...البته سه جلسه مجدد رفتم آموزش...چند روز پیش برای دومین بار خودم تنها نشستم به میدون که رسیدم نزدیک بود بددددجوری برخورد کنم به یکی از ماشینا...اون داشت از کنار میدون مستقیم میرفت من خواستم دور میدون بزنم...واقعا نمیدونم چرا توقف نکردم قبل میدون...البته پشت سرمم پررر ماشین بود...خدا خواست یهو فرمون رو جوری چرخوندم که برخورد نکنم به ماشین روبه روم و کلا مجبور شدم مسیرمو عوض کنم...یعنی قشششنگ پس افتاده بودم پشت فرمون نزدیک بود هم خودم به فنا برم هم ماشین رو به روم😱...حالا اینقدر یهویی تغییر مسیر دادم پشت سریا چجور بهم نخوردن باز خدا میدونه😲کلا دور میدون که میرسم قاطی میکنم😃با این حساب نمیدونم بازم تنها بشینم یا نههههه؟؟؟آخه احساس میکنم تااازه دارم راه میافتم...تنهایی قدرت تصمیم گیریم هم بیشتر 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند جلسه دیگه برو آموزش بعد خودت بشین 

آخه کلاچ ترمز و دنده و اینا رو همه بلدم...فقط جای شلوغ تنهایی قاطی میکنم...

تنها بشین از جای خلوت شروع کن تا اعتماد به نفست بره بالا

آخه دوست دارم یاد بگیرم بین ماشینای دیگه هم رانندگی کنم...جای خلوت که همه بلدن...یه بچه هم میتونه بشینه

گلم شما اول باید از تایم های خلوت تر شروع کنی بعد دستت که راه افتاد تایم های شلوغ رو بری.. بعدشم هرچقدر بیشتر پشت فرمون بشینی قلق رانندگی دستت میاد و بقول همسرم تو رانندگی هم باید فرز بود هم ازخودگذشتگی داشت هزارتا ماشینم که پشت سرت بودن تو با احتیاط برو

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
آخه دوست دارم یاد بگیرم بین ماشینای دیگه هم رانندگی کنم...جای خلوت که همه بلدن...یه بچه هم میتونه بش ...

ببین بزن گوگل اموزش رانندگی علی ریوندی اینقدر کمکت میکنع .خیلی کلیپهای خوبی داره ،اموزش دور میدون هم داره رفتی تو صفحه بالای صفحه بزن همه ویدیوها ،بشین دانلود کن و نگاه کن ،اگه راضی بودی یه فاتحه برا اموات و شهدا بخون .

گلم شما اول باید از تایم های خلوت تر شروع کنی بعد دستت که راه افتاد تایم های شلوغ رو بری.. بعدشم هرچ ...

آره دقیقا نزدیک ظهر بود و شلووووغ

ببین بزن گوگل اموزش رانندگی علی ریوندی اینقدر کمکت میکنع .خیلی کلیپهای خوبی داره ،اموزش دور میدون هم ...

بله مرسی...💚💚💚💚

آره دقیقا نزدیک ظهر بود و شلووووغ

خب دیگه الان تایمش اومده دستت که نمیتونی نزدیک ظهر بری اونجا خب دوساعت قبلش برو که یکم خلوت تره به نیت تمرین نه انجام کاری 

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
خب دیگه الان تایمش اومده دستت که نمیتونی نزدیک ظهر بری اونجا خب دوساعت قبلش برو که یکم خلوت تره به ن ...

بله درسته...مرسی از راهنماییتون💚