بعد ده سال گواهی نامه گرفتن تازه نشستم پشت فرمون...البته سه جلسه مجدد رفتم آموزش...چند روز پیش برای دومین بار خودم تنها نشستم به میدون که رسیدم نزدیک بود بددددجوری برخورد کنم به یکی از ماشینا...اون داشت از کنار میدون مستقیم میرفت من خواستم دور میدون بزنم...واقعا نمیدونم چرا توقف نکردم قبل میدون...البته پشت سرمم پررر ماشین بود...خدا خواست یهو فرمون رو جوری چرخوندم که برخورد نکنم به ماشین روبه روم و کلا مجبور شدم مسیرمو عوض کنم...یعنی قشششنگ پس افتاده بودم پشت فرمون نزدیک بود هم خودم به فنا برم هم ماشین رو به روم😱...حالا اینقدر یهویی تغییر مسیر دادم پشت سریا چجور بهم نخوردن باز خدا میدونه😲کلا دور میدون که میرسم قاطی میکنم😃با این حساب نمیدونم بازم تنها بشینم یا نههههه؟؟؟آخه احساس میکنم تااازه دارم راه میافتم...تنهایی قدرت تصمیم گیریم هم بیشتر
خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
گلم شما اول باید از تایم های خلوت تر شروع کنی بعد دستت که راه افتاد تایم های شلوغ رو بری.. بعدشم هرچقدر بیشتر پشت فرمون بشینی قلق رانندگی دستت میاد و بقول همسرم تو رانندگی هم باید فرز بود هم ازخودگذشتگی داشت هزارتا ماشینم که پشت سرت بودن تو با احتیاط برو
تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑