2777
2789
عنوان

یه سوال فنی

108 بازدید | 11 پست

بچه ها دانشگاهی که یه دکتر توش درس می خونه ربطی به سوادش داره ؟

من با سه تا دکتر برخورد داشتم که تو دانشگاه تهران درس خوندن ولی خیلی بی سواد بودن . تعجب می کنم اینا مگه دانشگاه تهران درس نخوندن پس چرا این شکلین 

شما هم دکتر این طوری به پستتون خورده ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره دقیقا کاملا متوجه شدم دانشگاه اصلا ربطی به سواد نداره 

اوهوم،من خودم پیش یه دکتری میرفتم براشم از دوران دبیرستانش تا تخصصش همیشه نمره اول بوده ،طرف خیلی خفن بود ،مدال جهانی و بورد یک و ...تهران نرفته بود ،همه اش شیراز ،در عوضش در مقابل اون ،دکتری که تخصص همون رشته رو خونده بود تو تهران کارش بد نبود ولی به پای اون نمی رسید ،تجربه ام خوب بود و ،ولی واسه یه چیز دیگه اون دکتر دانشگاه تهرانیم عالی بود ،بقیه به خوبی اون نبودن کلا هم شانسه و هم اینکه قبلش حتما بپرس ،تجربه و اینا هم موثره ...یهدبعضیا با رانت و ...اومدن بالا ...اونا خیلی دیگه پرتن ،بعد یه مدتم مشخص میشن !

خواهر من زمانیکه دانشجوی دانشگاه تهران بود، هم اتاقیش دانشجوی پزشکی بود... همیشه تعریف میکرد و میگفت، توروخدا هیچوقت پیش این آدم نرید که به کشتن میده همه رو... اصلا درس نمی‌خوند و فقط دنبال تفریح و خوشگذرونی بود ، حتی سالن تشریح رو با دید مسخره بازی می رفت و به خنده ..خیلی بیسواد و درس نخون بود . آدم اینطوری هم توشون هست ولی همشون نه... معمولا بچه های قوی هستند.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
خواهر من زمانیکه دانشجوی دانشگاه تهران بود، هم اتاقیش دانشجوی پزشکی بود... همیشه تعریف میکرد و میگفت ...

آره همشون این شکلی نیستن ولی توشون آدم بی سواد هست . من یه چیزو ولی خوب فهمیدم این دکترایی که تو اپلیکیشن های مجازین خیلی هاتون هیچی بلد نیستن سه تا از این بی سواد هاشون که مثلا تهران درس خوندن خوردن به پست من . دیگه تصمیم گرفتم دکتر فقط حضوری برم