2777
2789
عنوان

بیاید بگید از شوهرم شکایت کنم یا نه

370 بازدید | 12 پست

دیروز با شوهرم دعوای بدی داشتیم،اصلا به زندگی بها نمی ده واسه کمتر کار کردن همش وابسته به مادرشه،نه محبت نه چیزی تا می ریم بیرون مادرش پنجاه بار زنگ می زنم کجایی بیا یه سر اینجا،خواهرش قهر بود آقا براش کیک تولد گرفت منم به زور کتک برد تولدش آشتی بعدم مریض بود رفت تا صبح بالا سرش الان باز که دعوامون شد من رو زد رفتم شکایت کنم زنگ زد گریه و التماس اومدم خونه باز خواهرش زنگ زده که ماشینمو برام بفروش (شوهر داره) منم دیگه خوابم نمی بره می خوام صبح برم شکایت کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اوین بارش نیست همش همینه بهش گفتم پس بیا بریم پیش روانپزشک می گه من پول این چیزا رو نمی دم

غلط میکنه پول برا دکتر روانپزشک نمیده شکایت کن چه نفهمه 

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه 
نه اوین بارش نیست همش همینه بهش گفتم پس بیا بریم پیش روانپزشک می گه من پول این چیزا رو نمی دم

شکایت کن پدر شم در بیار این سری مردا رو باید آدم کنی

من بهت توهین نمیکنم عزیزم من فقط دارم توصیفت میکنم . . .💜                عمرتون داره میره، براش دست تکون بدید^^👐
غلط میکنه پول برا دکتر روانپزشک نم یده شکایت کن چه نفهمه 

آره ولی سریع پای دردو دل خواهر می شینه مشکل همرو حل می کنه به من که می رسد می گم مشاور گفته برای کنترل خشم باید بری پیشه روانپزشک دارو بگیری باز پرخاش می کنه 

به نظر من شکایت رو بزار اخرین قدم ،اول باید از خودت حساب ببره ‌،حداقل بهتره اینجوری باشه ،هیچ زندگی ...

من هشت سال داره می شم این وضعمه همش تلاش می کنم با محبت با مار کردن با پشتوانه بودن حتی بهش گفتم دارو ندارم و می فروشم کمک می کنم خودمون خونه بخریم گفت مادرم غصه می خوره از خونش پاشم دروغ می گه می خواد اذیت نشه

من فقط تهدیدش کردم یکبار دیگه دست روم بلند میرم پزشکی قانونی، دیگه جرات نمیکنه با کمربند بزنه قبلا دست به کمربندش حرف نداشت، می‌ترسه برم شکایت کنم،

الهی آن ده که آن به

یکبار یه اقدامی بکن بذار حساب کار دستش بیاد 

مردا قبل ازدواج انقد عشق خانواده نیستن که بعد ازدواج و مسئولیت زندگی انقد عاشق میشن

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم