2777
2789
عنوان

هیییی🥲+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 27 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینا مکالمه ی کی هستن حالا چقد خندیدم.یاد داداشمو خودم افتادم البته منو داداشم خیلی باهم خوب بودیم.از سرکار میومد ماساژش میدادم بهم پول میداد برام بستنی میخرید خیلی هوامو داشت خداییش

😂😂

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

یاد مجردیام افتادم.. سه تا داداش دارم من ته تغاریم داداش بزرگه شبای تابستون تو ایوون بغلم میکرد پیش خودش واسم داستان میگفت تا خوابم ببره. با داداش وسطی مث سگ و گربه بودیم الانم هستیم سه ساله قهریم.. یبار اذیتم کرد گازم میگرفت نمیتونستم از پسش بر بیام واسش چاقو کشیدم.. داداش کوچیکمم عین همین عکسای اسکرین بود خیییبلی باهم خوب بودیم عشق و حال. از وقتی ازدواج کردم بینمون سردی افتاده 😢😢😢😢

بیشتر ببینید
این چت برا کیه حالا

نمیدونم تو یه چنل دیدم

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
یاد مجردیام افتادم.. سه تا داداش دارم من ته تغاریم داداش بزرگه شبای تابستون تو ایوون بغلم میکرد پیش ...

چه حالی میکردیا😍

اخی ایشالا زودی خوب شید باهم🤍

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍