2777
2789
عنوان

خسته شدم از بیکاری

111 بازدید | 6 پست

لیسانس حقوق دارم میخواستم آماده شم برای آزمون وکالت که اسکودا ( اتحادیه سراسری کانون وکلای دادگستری ایران ) برای داوطلبان آزمون وکالت شرط سن گذاشت که برای شرکت تو آزمون داوطلبان باید ۲۴ سالشون تموم شده باشه ، که همین شرط منو چند سال انداخت عقب . یک سال تو خونه به اصطلاح خوردم و خوابیدم و هیچ کار مفیدی نکردم .

من هیچی بلد نیستم چون از همون کلاس اول تا ترم آخر دانشگاه مدام درس خواندم و هیچ هنری و جدی ادامه ندادم الان که از بیکاری دارم دیوونه میشم نمی‌دونم باید دنبال چه شغلی باشم واقعا در برهه‌ای از زندگی هستم که حس بی مصرف بودن میکنم 

چیکار کنم 

واقعا کاش یکی بود دستمو می‌گرفت پرت میکرد تو یه کاری که حداقل خودم درآمد داشته باشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چرا نمیری یه دفتر حقوقی کارآموزی که ۴ تا چیز یاد بگیری؟

دانشگاه فقط تئوری خوندی و قطعا از مسائل و چم و خم دادگاه و مشاوره سردرنمیاری.

الان باید بری کارآموزی نه اینکه بشینی خونه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
خب چرا نمیری یه دفتر حقوقی کارآموزی که ۴ تا چیز یاد بگیری؟ دانشگاه فقط تئوری خوندی و قطعا از مسائل ...

پیش ۲ نفر معرفی شدم اما وکیلی درخواست مو قبول نمیکنه همه دنبال کارآموزی هستند که پروانه کارآموزی داشته باشه