2777
2789

کرمت چرب نباشه

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرم مخصوص پوست چرب 

پودر فیکس

لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘⁦❤️⁩ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰

شوینده ای که استفاده میکنی باید مخصوص پوست چرب باشه و همچنین تونر،تا چربی پوستت کنترل بشه 

ماسک های مخصوص پوست چربم در هفته دوبار استفاده کن 

اینایی که گفتم مراقبت پوستیه تا چربی پوست کنترل بشه بعدش برا آرایش،قبلش یه کوچولو به پوستت ابرسان بزن بعدش کرمپودرتو بزن،حتما بدون چربی باشه کرم پودرت،بعده اینکه کرمپودر رو زدی ،حتما با انگشتت پخش کن روی صورتت،آخرش آرایشت یه اسفنج یا دستمال کاغذی برداری آروم بزار روی صورتت یا ضربه ای بزن به پوستت تا هم چربی گرفته شه هم اضافه کرمپودر

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
وقتی میکاپت تمام شد تاف بزن ساعت‌ها بدون تعریق میمونه روش من اینه

تافت مو؟😳😳😳

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
بله تافت کاسپین 

اهان آخه شاید برای پوست صورت خوب نباشه من خودمم  مشکل تعریق صورت دارم😑

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡