2777
2789

من مستاجرم کلا فر ندارم تو هرخونه ای هم میرم نداره ،خسته شدم از غذاهام بیشتر برنجی ان ، بچه هامم پیتزا و ....اینا خیلی دوس دارن تو تابه با قابلمه پنیرش آب میشه برشته نمیشه اصلا ،شماها که کیک و پیتزا و ..اینا درست میکنید کدومو دارید چند لیتریه؟

میشه راهنماییم کنید 🙏هیچ تجربه ای ندارم قیمت هم نکردم هنوز 

یه سری هم هستن بشون میگن گوزل فر اونا چطورن؟البته المنت دارن تک عکسشون دیدم نمیدونم زود خراب میشن یانه ؟.

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم گاز فر دارم کیک و پیتزا رو خیلی عالیه درمیاره

توستر هم دارم باهاش کار کردم خوبه فقط یکم خشک می‌کنه 

در تاریخ۱۴۰۱/۸/۱ دوقلو هامو از دست دادم میشه یه صلوات مهمونم کنی تا دوباره بیان تو دلم و سالم بدنیاشون بیارم
تنور گازی هم خوبه همه چی میتونی توش بپزی   ماهی فتیر همه چی   چرخش هم داره مرغ بزاره بچرخه ...

شما دارید ازش؟توی خونه میشه گذاشتش تو آشپزخونه؟

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

من ماکرویو دارم اصلا نمیتونم کیک درست کنم باهاش ولی پیتزا و لازانیا و .. میشه برا گرم کردن غذا و جوش اوردن آب و شیر که عالیه 

همچنین برای یخ زدایی خوراکی های فریزر 

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم دوست عزیز 

شعور داشته باش😐 همین! هیچکس از بی شعوری خیری ندیده !! 
تنور گازی چه شکلیه؟همین گردا؟

فقد استیلشوو سعی کن پیدا کنی زنگ نزنه بعدااا اگ تراس داری گازم وصله خوبه بخری اینو بزاری تو تراس   همه کارکرداا هم داره  

الان یک میلیونه نیم میشه پولش ولی ارزش داره     باز پرسوجو کن ببین