2789
عنوان

جشن عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 34 پست
این طرحیا تو سلیقت هس؟

نه چون باسنم پر هست مدلهای دامن پفی خوشگلتر میشه تو تنم، بیشترین باب سلیقمه

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه چون باسنم پر هست مدلهای دامن پفی خوشگلتر میشه تو تنم، بیشترین باب سلیقمه

همون حرف قبلیم شد دیگه،متناسب هیکل و قدت خودت میتونی بهتر انتخاب کنی

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.

دو تا عکس فرستادم دو تای آخری بهترین گزینه ست برات رنگ نود … خیلی بلند نیستن … مناسب عقد … موفق باشی 

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍
دو تا عکس فرستادم دو تای آخری بهترین گزینه ست برات رنگ نود … خیلی بلند نیستن … مناسب عقد … موفق باشی ...

مرسی عزیزم

خیلی لطف کردی

شاد باشی همیشه

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️