بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچ چیزی مدنظر ندارم، حتی نمیدونم چه سبکی برای این نوع از مهمانی مرسومه، کت... پیراهن... شومیز... ب ...
به نظرم آرایش لایت کن، موهات و بیگودی درشت بزنه ، شینیون نکن اصلا
یه نیم ست مروارید بذار
لباس هم رنگ روشن باشه، مثل شیری.....
کفش مجلسی
حالا لباس میتونه کت و شلوار شیک باشه
یا عروسکی، هرچی میگیری سبک نباشه ،قیمت منظورم نیستا
ظاهرش شیک باشه حتما
هرچه درفهم تو آید، آن بودمفهوم توکاربری سوم قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برایعقایدوشخصیتمارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیاترنگی کن.
حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍
حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍
بنظرت پیراهن کوتاه خوبه یا بلند؟! موهامم تا کمرمه و لخت و بالیاژه
کمی رو سرت کار کن
مثلا یه تاج ظریف گرد یا هرطور سلیقته
لباس هم بسته ب اندام و قدت میتونی انتخاب کنی چه جوری باشه
بلند یا کوتاه
هرچه درفهم تو آید، آن بودمفهوم توکاربری سوم قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برایعقایدوشخصیتمارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیاترنگی کن.
مرسی عزیزم، بنظرت لباس ماکسی برا عقد خونگی خوبه؟! اتفاقا مشابه لباسی که گفتی رو دارم و کسی هم ندیده، ...
عزیز جان شما که سنت بالانیست ۲۴ سال سن مجرد حساب میشه دیگه هرچقدرم متاهل باشی و مامانه دوتا گل
پس کت و دامن نپوش سنتا میبره بالا اگر مشکلی با بودن داماد تو زنونه نداری موهات اگر بلنده یه اتو بکش و باز بزار یا دم اسبی ببند ولی اگر مقیدی شینیون کن که راحت یه شالی روسری چیزی بپوشی موهات معلوم نباشه جلو داماد شومیزم مناسب نیست برا عقد شما جمعیتت کمم نیست ماشالله یه عروسیه خودش ماکسی بپوش همکنی را که میگی یا یه پیرهن کوتاه یا عروسکی لباس سن بالای نپوش تو جونی خواهر گلم