2777
2789
عنوان

جشن عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 34 پست
خودم متاهلم با دو تا نی نی رنگ نود رو موافقم، شیکتره ولی چه سبکی؟! کت...دامن...شلوار...پیراهن...شو ...

شومیز اصلا مناسب نیس

یاپیرهن بلند بپوش یا کت و شلوار یا کت دامن شیک 

بنظر من پیرهن شیک تره

جمعه گذشته عقد داداش من بود مهمونامون فقط فامیل درجه یک بود درحدود ۹۰ نفر من یه پیرهن بلند مشکی پوشی ...

مرسی عزیزم، بنظرت لباس ماکسی برا عقد خونگی خوبه؟! اتفاقا مشابه لباسی که گفتی رو دارم و کسی هم ندیده، موهامم بلنده بلنده

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ چیزی مدنظر ندارم، حتی نمی‌دونم چه سبکی برای این نوع از مهمانی مرسومه، کت... پیراهن... شومیز... ب ...

به نظرم آرایش لایت کن، موهات و بیگودی درشت بزنه ، شینیون نکن اصلا

یه نیم ست مروارید بذار

لباس هم رنگ روشن باشه، مثل شیری.....

کفش مجلسی

حالا لباس میتونه کت و شلوار شیک باشه

یا عروسکی، هرچی می‌گیری سبک نباشه ،قیمت منظورم نیستا

ظاهرش شیک باشه حتما

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.
شومیز اصلا مناسب نیس یاپیرهن بلند بپوش یا کت و شلوار یا کت دامن شیک  بنظر من پیرهن شیک تره

خودمم پیرهن خیلی دوست دارم، ولی نمیدونستم مناسبه یا نه... بلند بگیرم یا کوتاه؟!

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️
به نظرم آرایش لایت کن، موهات و بیگودی درشت بزنه ، شینیون نکن اصلا یه نیم ست مروارید بذار لباس هم ر ...

بنظرت پیراهن کوتاه خوبه یا بلند؟!

موهامم تا کمرمه و لخت و بالیاژه

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍
وقتی زنونه هست یعنی شال و روسری نمیزارید دیگه پس شومیز شلوار خوب نمیشه چون اون با شال هست پیراهن ش ...

خودمم عاشق پیراهن کوتاهم، نمیدونستم مناسب باشه یا نه، مرسی❤️

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍
بنظرت پیراهن کوتاه خوبه یا بلند؟! موهامم تا کمرمه و لخت و بالیاژه

کمی رو سرت کار کن

مثلا یه تاج ظریف گرد یا هرطور سلیقته 

لباس هم بسته ب اندام و قدت میتونی انتخاب کنی چه جوری باشه

بلند یا کوتاه 

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.
خب پس کت دامنم برات گزینه خوبیه پیراهن میدی بیشتر مناسب مجرد هاست ولی من دو تا نی نی هم داشته باشم ...

خودمم کت و دامن ندوست، مخصوصا که سن خودم کمه و همیشه تیپای ملوس میزنم😅

پس برم یه پیرهن ناناز پیدا کنم

مرسی عزیزم، بنظرت لباس ماکسی برا عقد خونگی خوبه؟! اتفاقا مشابه لباسی که گفتی رو دارم و کسی هم ندیده، ...

عزیز جان شما که سنت بالانیست ۲۴ سال سن مجرد حساب میشه دیگه هرچقدرم متاهل باشی و مامانه دوتا گل 

پس کت و دامن نپوش سنتا میبره بالا اگر مشکلی با بودن  داماد تو زنونه نداری موهات اگر بلنده یه اتو بکش و باز بزار یا دم اسبی ببند ولی اگر مقیدی شینیون کن که راحت یه شالی روسری چیزی بپوشی موهات معلوم نباشه جلو داماد شومیزم مناسب نیست  برا عقد شما جمعیتت کمم نیست ماشالله یه عروسیه خودش  ماکسی بپوش همکنی را که میگی یا یه پیرهن کوتاه یا عروسکی لباس سن بالای نپوش تو جونی خواهر گلم  

همیشه یه تیپ نباش بزار به تیپای مختلف ببیننت 😊

این طرحیا تو سلیقت هس؟

عزیز جان شما که سنت بالانیست ۲۴ سال سن مجرد حساب میشه دیگه هرچقدرم متاهل باشی و مامانه دوتا گل  ...

مرسی عزیزم، آره داماد که بیاد ی عبا و چادر میندازم، پس فک کنم همون پیراهن خوشگلتره، خودمم کت دامن اصلا ندوست