2777
2789

ده ساله تمامه داره دروغ میگه، جوونیم تباه شد، عمرم رفت، لعنتی ....

ده ساله رو دریاس همش، مجموعا سالی چهل پنجاه روز میدیدیمش،  

گفتم عیب نداره ، کارش اینه، سرد بود، رابطه نداشت ، گفتم عیب نداره، ضعیفه ، تنهایی ، دوری، مسئولیت سنگین زندگی، مسئولیت سنگین تنها بچه بزرگ کردن ، مسئولیت و فشار بی شوهری و بیشتر از اون بی محبتی و بی توجهیش و خیلی چیزای دیگه 

الان هم تازه فهمیدم اختلال شدید روانی داره (جنون) گفتم عیب نداره ، تقدیر خداست! نباید تنهاش بزارم ،

دوباره فهمیدم بیماریش تازه نیست و خودش و خانوادش میدونستن و از من مخفی کردن و تمام رفتارهای عجیب غریبش بخاطر بیماریشه و دردناکتر اینکه همه ی اموالشو زده به نام خانوادش تا اگر روزی فهمیدم ، چیزی دستمو نگیره ، و از اون بدتر اینکه منودخترمونو باز هم ول کرده تو خونه های مستاجری و رفته خونه ی باباش میمونه 

چقدررررر نامرد میتونه باشه یه آدم 

خانوادش ثانیه ای ناراحت باشن  ، خودشو میکشه 

ولی اینهمه عذابمون داده ، عین خیالش نیست 

خدا لعنتش کنه ، لعنت بخودش و خانوادش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس میکنم یک کاربری دیگه هم داشتید یک هم چین تاپیکی دیده بودم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

ای کاش جونیتونو ب همچین ادمی خرج نمیکردید و جدا شید😐

خدا کمکت کنع

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

خدا مرد بد رو لعنت کنه

اختلال روانی رو چجوری تشخیص دادی؟

شوهر منم دست بزن داره، جوری کتکم میزنه که انگار داره یه مرد تنومند رو میزنه نامرد، پریشب هم ۳ بار افتادم روم خفم کنه و انقد کتکم زد که همه جونم درد میکنه. یعنی اونم اختلال روانی داره؟ چجور ثابت کنم؟

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐