نرگس26 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/17 تعداد پست: 8569 عنوان کی تعبیر خواب بلده؟ 307 بازدید | 38 پست سلاممن دیشب خواب دیدم یکی از دندونای بالا سمت چپم افتاد بعد تو آینه نگاه کردم دیدم یکی جاش در اومده.به این فکر میکردم که مگه تو این سن دندون شیری داشتم که ی دفعه دیدم دندون سمت راست بالام هم خورد شد ریخت کسی تعبیرشو بلده؟ انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌 1401/04/28 | 12:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shoukammm عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 4244 اگ خون نیومد تعبیرش خوب نیست باید صدقه بدی برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99451 تعبیرخواب حضرت یوسف خوبه دان کن وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
artin95 عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 5321 حتما صدقه بده خواب دندون زیاد خوب نیس انشاالله که خیره لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
aysab عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 12229 اگ خون نیومد تعبیرش خوب نیست باید صدقه بدی تعبیر دیدن گلدون های زیاد چیه؟
12_sara عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 735 من دیشب خواب دیدم تو چلهی تابستون تو شهرمون داره بارون میاد من کاپشن پوشیده بودم بعد تو خیابون همه لباس زمستونی پوشیده بودناین تعبیر داره؟
shoukammm عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 4244 من دیشب خواب دیدم تو چلهی تابستون تو شهرمون داره بارون میاد من کاپشن پوشیده بودم بعد تو خیابون همه ... تعبیرش ی غمه ولی سنگین نیست برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
shoukammm عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 4244 تعبیر هدیه گرفتن انگشتر طلا با نگین قرمز میدونید چی میشه؟ ازدواج برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
12_sara عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 735 تعبیرش ی غمه ولی سنگین نیست هر چند وقت یه بار ام خواب کسی که دوسش دارمو میبینم تو موقعیتای مختلفاین تعبیرش چیع؟
shoukammm عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 4244 هر چند وقت یه بار ام خواب کسی که دوسش دارمو میبینم تو موقعیتای مختلف این تعبیرش چیع؟ چون بهش فکر میکنی تو ناخوداگاه ذهنت هست وقتی میخوابی مرز بین خوداگاه و ناخوداگاه مغز برداشته میشه و اونو ب خواب میبینی. برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
roxana96 عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 142 کسی میدونه این تعبیر خواب یعنی چی خواب دیدم لباس عروس پوشیدم و توی باغی خیلییی شلوغه همه هستن و عروسیمه همه منتظر منن اما کفشام پیدا نمیشن و کلافه شده بودم خیلی گشتم و دیر شد اما سر آخر پیدا شددوماد هم نداشتم