2777
2789
عنوان

کی تعبیر خواب بلده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 38 پست
کسی میدونه این تعبیر خواب یعنی چی  خواب دیدم لباس عروس پوشیدم و توی باغی خیلییی شلوغه همه هستن ...

اگ میرقصیدی یا دیگران میرقصیدن مخصوصا تند خوب نیست در غیر این صورت مرتکب گناهی میشی پس مواظب باش

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیشب خواب دیدم تو چله‌ی تابستون تو شهرمون داره بارون میاد من کاپشن پوشیده بودم بعد تو خیابون همه ...

بارون نشونه رحمت . اگه برف رو خارج از فصل ببینی نشونه غم و اندوهه 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

تعبیر خواب خونه خریدنو کسی میدونه؟ البته اصلا قصد خرید خونه اینا ندارم امشب به یه نیتی خوابیدم گفتم شاید خواب ببینم خواب دیدم با مامانم و خواهرم تویه خونه داریم میگردیم که بخریمش

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤

کسی ک خوابتو ب بدی وناخوشی تعبییر کنه.اصلا خوابتو براش تعریف نکن..اسی معنی خوابت خوبه اصلا بهش فک نکن...تعبیر خواب الکی ک نیست

من مالک تمام دنیای موازی ام...talvan3🤍

افتادن دندان تعبیر خوبی نداره . 

صدقه بده هرکس اولین نفر برات تعبیر کنه همون میشه . اینکه دندان جدید در اوردی ان شالله نشونه خوبی باشه بزن نت ببین چی میشه 

تعبیر خواب خونه خریدنو کسی میدونه؟ البته اصلا قصد خرید خونه اینا ندارم امشب به یه نیتی خوابیدم گفتم ...

ان شالله ک به زودی قسمتت میشه 

ان شالله ک به زودی قسمتت میشه 

اخه نیتم کلا کنکورم بود که اون خوابو دیدم ربطی دارن بهم؟

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤

من اصلا تو فکرازدواج نبودم یکی از دوستام خواب دید . دارم تو منطقه اونا دنبال خونه میگردیم گفت قصد جا به جایی دارین. گفتم نه اصلا . چند وقت بعد همسرم ک مال همون منطقه بود امد خواستگاری سال بعدش تو همون منطقه دنبال خونه میگشتیم برای اجاره 😁