2777
2789
عنوان

چي جواب بدم ؟

243 بازدید | 22 پست

يكي از اقوام همسرم هست كه شوهرش الماتور بنده ، كل زمستون پارسال بيكار بوده ، كلا هم مثلا بخاطر دندون درد يه هفته كار نميكنه و  هر هفته هم حداقل ٥-٦ تا مهموني بدون اغراق ميدن

بعد ٨ سال يه دفعه خونه بزرگ ساخته ، زمين خريده و الانم ميخواد ماشين خارجي بخره در حاليكه همچنان روال زندگيش همونه

من نامزدم و درامد همسرم در كل ١٢ ايناست و جفت دانشجوييم تا اخر سال، و هر ماه حدود ٧-٨ تومن پس انداز ميكنيم و تا الانم حدود ٦٠٠ ( ٥ سال قبل نامزدي هم با هم دوست بوديم و پس انداز ميكرديم) جمع كرديم ، هر بار منو ميبينه اين خانوم ميگه شما سياست ندارين زندگيتونو جمع كنين شوهرم راحت پول در مياره زيادم كار نميكنه ، خيلي رو اعصابمه چي واقعا بايد بهش گفت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک بار بگو ظاهر زندگی خودتو با باطن زندگی من قیاس نکن . تکرار کرد نیازی نیست جواب بدی چون کلا ادمیه که نمیفهمه 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
یک بار بگو ظاهر زندگی خودتو با باطن زندگی من قیاس نکن . تکرار کرد نیازی نیست جواب بدی چون کلا ادمیه ...

اوهوم خوب گفتي 

واقعا بعضي وقتها انقد به روش هاي مختلف تكرار ميكنه كه حس ميكنم بي عرضه ترين ادم تاريخيم 

اوهوم خوب گفتي  واقعا بعضي وقتها انقد به روش هاي مختلف تكرار ميكنه كه حس ميكنم بي عرضه ترين اد ...

اصلا نیستی . والا تو این زمونه پول در اوردن سخته . بعدشم اون ادم هدفش همینه . کلا دوست دارن بقیه پایین تر از خودشون باشن . جوابی نده . بزار اهداف و زندگیت تو دهنی بشه بهش . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
اصلا نیستی . والا تو این زمونه پول در اوردن سخته . بعدشم اون ادم هدفش همینه . کلا دوست دارن بقیه پای ...

چون دانشحوييم همين درامدم به زحمت درمياريم واقعا هم از خيلي تفريحات مون ميزنيم تا جمع و جور شه … 

يه فرون هم كسي بهمون كمك نكرد

چون دانشحوييم همين درامدم به زحمت درمياريم واقعا هم از خيلي تفريحات مون ميزنيم تا جمع و جور شه …&nbs ...

خوب دیگه . والا همین که به فکر اینده هستید نشون میده چقدر فهمیده ای .اصلا هم خودتو با اقیه غیاس نکن . 

سلام اسی چی شد با شهرت خوب شدی؟ خواهرشوهرت چی شد من خیلی دنبالتون میکنم عزیزم

سلام به روي ماهت ، سعي كردم خودمو بزنم به بي خيالي و يكم سياست به خرج بدم و بيشتر به فكر خودم باشم ، از بعد اخرين تاپيك دعوامون  فعلن حرفمون نشده گاهي ناراحت ميشم اما سعي ميكنم به روي خودم نيارم 

بعد از اومدنم شهرستان ، بعد دو هفته رفتم خونه مادرشوهرم (دير رفتم هم دليلش اين بود كه مادرشوهرم ميگفت ناخوشم بعدا بيا و … ) خواهرشوهرم طاقت نياورد بمونه خونه وسيله هاشو جمع كرد رفت مسافرت يه روزه تهران صبح رفت شب برگشت …

شوهرمم تمام وقت از مادرش ميپرسيد خواهرم كي ميگرده خواهرم كجاست ، جالب اينه كه منو بعد چند وقت مثلن ديده بود ، منم به روي خودم نياوردم اصن …