2777
2789
عنوان

چي جواب بدم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 22 پست
مببخش زیاد سوال میپرسم مادر شوهرت چطوره ؟ دوستت داره؟

مادرشوهرم كلا بين بچه هاش همين خواهرشوهرمو بيشتر از همه دوست داره و شوهرشو 

من يه خواهرشوهر ديه هم دارم كه از همه بزرگتره ولي كلا اينا براش خدان

مثلن رفتيم مهموني منو داماد بزرگش بعد يه ماه رفته بوديم داماد كوچيكش كه عزيزه ششمين روز بود كه خونه اش بود سر سفره همه چيو گذاشته بود جلو اون يه سر به اون تعارف ميزد ماها اصن انگار وجود نداريم ولي خب مستقيم بهم چيزي نميگخ مادرشوهرم منم بي احترامي نميكنم و چيزي هم ازش نميخام و زيادم نميرم وقتي مايل نيستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا خوش به حال خواهر شوهرت ببین مهره مارشو‌از کجا گرفته

نميدونم والله … ادم از يه جايي به بعد ديه خسته و بي تفاوت ميشه … 

سر همين ازدواجش چند بار چنان دعوايي با خانوادش گرفت ( شوهرش حدود چهل سالشه نه كاري نه باري ، پدرشوهرم و … همه مخالف بودن من اصن حتي سر سوزن دخالت نكردم)  جلوي روي همه ميبست همه رو به فحش و … حتي به شوهر منم كلي بد و بيراه ميگفت ، حالا من به شوهرم بگم بالا چشمت ابروعه بهش بر ميخوره ، …

دعا نويسش لابد كار بلده خواهر جان

فقط تو این کار شوهرت موندم که چطور برا سالگرد ازدواجش با خواهرش جشن گرفته...خودش بهت‌گفت؟

اره خودش بهم گفت امشب ميخام با خواهرم برم فلان جا و فلان جا تو شهر شما شام ….