2777
2789
عنوان

عیدی مامانم

537 بازدید | 27 پست

دیروز مامانم اینا اومدن عیدی اولم نبود ولی ۳تا عید رو یکی کرده بودن اورده بودن اینشو خودم گفته بودم مثل خانواده شوهرم کنن ولی گفته بودم مثل اونا بیاید که اینا سرکوفتشو نزنن به من ولی مامانم نفهمید و کار خودشو کرد، عمسشو میذارم ببینید چجوری عیدی اورده شوهرمم دیروز بحث راه انداخت منم خودمو کشیدم کنار هر چی از دهنشون دراومد به همدیگه گفتن، منم گفتم حرفاتونو همینجا بزنید تموم شه بره من دیگه حوصله شنیدن چرت و پرتای شمارو ندارم از فردا از هیچکدومتون یه کلمه ام چیزی نشنوم، همینجوریم شد آخرشم شام موندن بعد از شام رفتن🤦🏻‍♀️ شوهرم بی حیا و بی شعور خانواده مم بی عقل ترین موجودات زمین، فقط منه بدبخت حرص میخورم از اینا

عکسو میذارم ببینید فقط قضاوت با خودتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا با یه قوطی شیرینی، حتی تزئین نکرده بود دقیقا همینطوری برداشته بود اورده بود...

موافقم میتونست بهتر باشه ولی یعنی میخواستین در حد خانواده شوهرتون بیارن؟ اونا چی اورده بودن مگه

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

چی هستن؟

خانواده خودت همینجوری آورده بودن؟؟ واااا

آدم برا غریبه هم هدیه میخره کادو میگیره یا میزاره توی یه باکس خوشگل

چه کارشون زشت بوده

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

عزیزم کلا این کار از پایه و اساس خطاست یعنی چی اخه ازدواج کردین رفتین سرخونه زندگیتون خودتون حالا زندگیتونو بسازین اخه این کارای صد سال پیش چیپ چ معنی میده تورو خدا بیخیال شید اینجوری   هم اعصابتون بهم نریزه ...

اولا نباید از خانواده انتظار عیدی داشت اونم عید غدیر و اولین عیدی هم نیست که بگیم مادرشوهرتون حرف درمیاره و نمیتونید با حرفاش کنار بیایید

دوما وقتی میبینی مادرتون در توانش نیست یا اصلا حوصله نداره براتون کاری انجام بده از قبل خودتون تدارک همه چیز رو ببینید و اماده و کادو کرده بزارید خونه مامانتون اونا فقط زحمت اوردنش رو بکشن

موافقم میتونست بهتر باشه ولی یعنی میخواستین در حد خانواده شوهرتون بیارن؟ اونا چی اورده بودن مگه

اونام زیاد نبود ولی آبرومندانه تر از این بود🤦🏻‍♀️ گوشت و مرغ و برنج کیسه ای هم اورده بودن به همراه اینایی که مامانم اورده بود، کفش و روسری و گوشی گرفته بود نامزدم که بعدا تو بحثمون ازم گرفت و نداد اونو جزو عیدیم حساب نمیکنم دیگه

وای ک چقدر طلبکارین  دیگ خانوادت باید چند تا عیدی بیارن؟ عیدی اولت هم ک تمام شده چقدر عیدی عید ...

اون که شکی نیس، چون نفهمه به مامانم گفته بودم یجوری بیا که دهنشون بسته بمونه که نشد

چی هستن؟ خانواده خودت همینجوری آورده بودن؟؟ واااا آدم برا غریبه هم هدیه میخره کادو میگیره یا میزار ...

شوهرمم اینو گفت، به مامانم گفت یه تزئین نکردی حداقل

کاری ب مامانت ندارم چ دلیلی داره همسرت بخاطر عیدی که خونوادت میدن شر درست کنه؟؟؟؟ 

چون مامانم تو عیدی هایی که اونا میاوردن انتظار داشت و میگفت کم اوردن 

عزیزم کلا این کار از پایه و اساس خطاست یعنی چی اخه ازدواج کردین رفتین سرخونه زندگیتون خودتون حالا زن ...

واقعا...

شوهرم و خانواده ش کینه ای هستن و چون تو عیدی هایی که اونا میاوردن مامانم میگفت کم گذاشتن واست و این حرفا و بحثایی که بخاطر این شده بود بین ما و خانواده هامون، شوهرم و خانواده ش منتظر بودن که مامانم کمتر از اونا بیاره تا منو بیچاره کنن و بگن پس چرا اون موقع به ما میگفتی کمه🤦🏻‍♀️