2777
2789
عنوان

عیدی مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 27 پست
اولا نباید از خانواده انتظار عیدی داشت اونم عید غدیر و اولین عیدی هم نیست که بگیم مادرشوهرتون حرف در ...

مامانم لحظه اخر خریده بود اینارو یه روز قبل عید خونه شون بودم مامانم اینا تهران بودن من بخاطر خواهرم مونده بودم پیشش

همش خدا خدا میکنم این عیدی اوردنای کوفتی تموم شه بعد از اون ببینم چه جوری زندگی کنم، یدونه مونده شب یلدایی اونم تموم شه دیگه از کل عیدی اوردنای دو طرف راحت میشم میشینم تازه زندگیمو میکنم، یعنی احساسم اینه که حداقل یه سال بعد زندگی من تازه شروع میشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اونام زیاد نبود ولی آبرومندانه تر از این بود🤦🏻‍♀️ گوشت و مرغ و برنج کیسه ای هم اورده بودن به همراه ...

ای بابا 🥲ایشالا حل شه تمام مشکلاتتون💜

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)
کاش ادم بود، از دوتاشونم ضربه میخورم...

به مامانت بگو سالی یکبار عیدی دهد اونم سکه یا طلا یا کارت هدیه با یک جعبه شیرینی به شوهرتم بگو پس اینجوریه مادرخودتم باید عیدی دهد تو فرزندش هستی

به مامانت بگو سالی یکبار عیدی دهد اونم سکه یا طلا یا کارت هدیه با یک جعبه شیرینی به شوهرتم بگو پس ای ...

امسال اولین سال ازدواجمه از سال بعدی همون سالی یکباره