2777
2789
عنوان

دعوای بدی کردیم

197 بازدید | 9 پست

من با ‌‌شوهرم دعوای بدی سرخانوادش کردیم، من حالا پشیمونم از غرغر کردنم و اینا، اما اونم نامردی نکرد و در جواب حرفای من سرم داد میزد و کتکم زد حتی

حالا بنظرتون بااین اوصاف دوباره میشه مثل قبل رابطمون درست بشه؟ زندگی مون سردتر و سردتر نمیشه؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون کتکت زده اونوقت تو پشیمونی 

رابطه سرد بدتر یا کتک خوردن ؟

برا خودت ارزش قائل باش 

هرچی گفتی حقت کتک خوردن نبود 

اصلا محلش نزار تا پشیمون بشه 

اگه  بری منت کشی کتک زدن عادتش میشه 

سعی کن نشون بدی اصلا دیگه برات مهم نیست 

نگران نباش هر دعوایی فراموش میشه 

اشتباه میکنید که خیلی جرو بحث میکنید یادتون باشه با کش دادن مسائل این ما هستیم که بازنده میدونیم و مردها برنده.همیشه یه زن سیاست مدار بعد طوفان و ناراحتی تو آرامش با محبت حرفشو میزنه خودداری میکنه.ولی خیلی از ماها زود از کوره درمیریم.مادرشوهر من دیروز خیلی باهام بد حرف زد من هیچی نگفتم شوهرم گفت سنش بالاست وگرنه اگر سنش کم بود جوابشو میدادم.دوسال دیگه زنده نیست

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

بابت کتک خوردنتون متاسفم خودش احتمال زیاد از دلت دربیاره.شما هم سعی کن زیاد سر خانواده بحث نکنید بخدا ارزش نداره سر چهار نفر دیگه زندگی و آرامش خودمون رو خراب کنید اگر همیشه آرامش خودت رو ببینی رفتار دیگران برات اهمیت نداره چون تو نمیتونی اونا رو تغییر بدی

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
شوهرتم توجیه کرده ها

اخه 72سالش هست خودمم میدونم عمر دست خداست قبلا شوهرم بهش گوشزد میکرد یا بحث میکرد الان میبینه حالیش نیست میگه فی امان الله

پشیمونم که خیلی بحث کردم باهاش خيلی متاعصبه رو مادرش

گلم تو اگر یه ساعت جای من بودی نمیتونستی زندگی کنی از یک ماه فقط یکی دوروز خونه خودش هست اینجا هم که هست انقد فضولی میکنه با همه چی کار داره.از نظر نظافت رعایت نمیکنه .تمام کارهاش گردن منه ولی مثل گربه کور میمونه زبونش درازه ولی من اهمیت نمیدم تو دلم خیلی غر میزنم ولی به همسرم چیزی نمیگم چون خودش میبینه کور نیست که