2777
2789
عنوان

افسردگی

143 بازدید | 13 پست

من همیشه حس میکنم توزندگیم قربانی شدم

هیچ دوست صمیمی ایی ندارم

بابام همیشه محدودم میکرد تو همه چی 

الان ک ازدواج کردم ی سری از مشکلاتم از گذشتم همراهمه

خصوصا اینکه بدیا تو یادم میمونه

مشاور برو کمک تخصصی بگیر 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد بگیر اینو که فقط و فقط مسئول زندگیت خودتی دنبال مقصر نباش تنها تو نبودی که پدرت محدودت میکرده الانم هستن کسایی که هنوز محدود میکنن مثل خود من و خیلیای دیگه یاد بگیر فقط و فقط تو حال زندگی کنی گذشترو ول کنی ایندرم زیاد بهش فکر نکنی که الانو از دست بدی 

سعی کن خودتو بخاطر هر چیزی سرزنش نکنی و بیش از اندازه بهش فکر نکنی 

اینکه خودت مسئولیت زندگیتو قبول کنی و متکی به هیچکس نباشی خیلی مهمه 

سعی کن خودتو جمع و جور کنی چون جز خودت کسی اینکارو برات نمیکنه تو اگر عزت نفس و اعتماد به نفس داشته باشی خودت اینکارو کردی و برعکس اگر نداشته باشی مقصر خودتی 

همه تو زندگیش یه همچین حسی واسش پیش میاد که رفع میشه ولی اگه میبینی خیلی اذیت میشی با مشاوره سریع حل ...

من سالیانه ساله 

بابامو هچوقت نخواستم

ن تونسم جوونی کنم ن هیچی

انقدر پول میگیرن شرایط ندارم بدتر اینه چون شوهرم لاغره تو مجردیشم پلیپ داشته هی فک میکنم میمیره

صد درصد لازمه بری 

مراکز دولتی و دانشگاهی حتما با قیمت مناسب تر دارن 

احتمالا کمک دارویی هم لازم داری 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
انقدر پول میگیرن شرایط ندارم بدتر اینه چون شوهرم لاغره تو مجردیشم پلیپ داشته هی فک میکنم میمیره

سوره احقاف سوره آرامشه هرشب بخون نتیجش بار اول یا دوم میبینی

سوره تکویر برای چشم زخم و سحر سه بار شب سه بار روز با صدای بلند 

برای چیزی که اتفاق نیوفتاده اب غوره نگیر 

قانون جذب بخون مثبت فک کن به همه چی دیدتو به زندگی تغییر بده

خدانکنه این فکرای بدو از خودت دور کن به چیزای خوب فک کن سعی کن خودتو با ورزش اشپزی رقص سرگرم کنی محدودیت هم برا همه وجود داره همه پدرا رو دخترشون حساسن سعی میکنن محدودش کنن که همش بخاطر اتفاقایی که افتاده و اونا شنیدن و این نگرانی ها از حس پدرونشون نشأت میگیره درضمن پدرتون چن تا پیرهن بیشتر از شما پاره کردن خیلی چیزا میدونن ک شما نمیدونی پ مطمعن باش این محدودیت ها از سر دوس داشتنه الکی خودتو درگیر این فکرای منفی نکن

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
حرفت خیلی قشنگ بودعزیزم اما خیلی روحیم خرابه

اما برای خودت نذار خودتو قانع نکن که اره من روحیَم خرابه 

عزیز من کسی تورو جز خودت ازین شرایط میتونه نجات بده؟

قطعا نمیتونه پس خودت به خودت کم کم کمک کن دست خودتو بگیر به خودت روحیه بده هر صبح که از خواب پا میشی تو اینه به خودت بگو امروز روز منه با لبخند شروعش کن از چیزای کوچیک شروع کن بعد کم کم میبینی که داری پا میذاری تو راهی که دوسش داری مثل راه خوشبختی و ارامش