2821
2789
عنوان

یه درد بزرگ 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 29 پست
یعنی واقعا تو غرور نداری 

مغرور تر از منی ک ۳سال بابت یه اتفاق بیهوده با بابام قهر کردم فکر میکنم کمتر کسی باشه 

دلمو چیکار کنم ؟هر چی غرور داشتم از بین رفت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قوی باش. انتخابت واقعا اینه که همچین مردی بابای بچت باشه؟ فک کن ۲۰ سال دیگه بچت چی میگه بهت در مورد ...

بچه من الان داره میگه مامان بگیر بخواب، بالاخره هر گورستونی هست تا صبح لشش رو میاره خونه، دلواپس نباش

چیبار کنم 

ازش دور شو 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

برو تله‌های روانت رو پیدا کن.

تو قطعا تو بچگی از طرف خانوادت آسیب دیدی. توی تله افتادی و نمیتونی بیرون بیای. خودتو سرزنش نکن. مثل مریضی میمونه که باید درمان کنه تا خوب بشه، بازور و سرزنش خوب نمیشی. اگر میتونی برو روانشناس، اگر نمیتونی حتما دوره‌های روانشناسی بگیر و روی خودت کار کن. وقتی تله روانیت رو پیدا کنی، خودبخود پسره از دلت میره. این ارتباط سمی هست. حیف عمر و زندگی و آیندته که حروم بشه. اگر بدون درمان حتی، از این پسر دور بشی، باز یکی دیگه پیدا میشه که با همین مدل رفتارها جذبت میکنه. متوجهی چی میگم؟ تو به آدمهای پوچ و تحقیرکننده قلاب میشی. باید قلاب رو پیدا کنی و اونو برداری تا دیگه این آدما نتونن اذیتت کنن.

قوی باش. انتخابت واقعا اینه که همچین مردی بابای بچت باشه؟ فک کن ۲۰ سال دیگه بچت چی میگه بهت در مورد ...

همه‌ی اینارو میدونم خیلی خوب هم میتونم درک کنم ولی ۴سال باهاش دوست بودم این منو خیلی دلتنگ میکنه

برو تله‌های روانت رو پیدا کن. تو قطعا تو بچگی از طرف خانوادت آسیب دیدی. توی تله افتادی و نمیتونی بی ...

مرسی بابت راهنمایی‌های خوبتون 

چه دوره‌های روان‌شناسی رو باید بگذرونم؟

مرسی بابت راهنمایی‌های خوبتون  چه دوره‌های روان‌شناسی رو باید بگذرونم؟

من خودم ۷ ساله انواع دوره ها رو شرکت کردم.

برو پیج دکتر بادان‌فیروز رو تو اینستاگرام پیدا کن. حتی اگر بتونی ازش مشاوره بگیری خیلی کمکت میکنه.

اون مسئله که گفتی با پدرت قهر کردی هم، اصلا نشانه غرور نیست. اون نشانه خششششم زیاد در درونت هست. این خشم یا تبدیل به اضطراب میشه یا افسردگی. شما قطعا مشکلات زیادی در عمیقترین لایه‌های درونت داری. اونا رو پیدا کنی انقدر راحت میشی. دیگه هیچی رنجت نمیده

چقدر باید بگذره ؟

من اون موقع که باید ازش میگذشتم، تحمل نکردم، سر دو هفته دوباره میرفتم منت کشی، دوباره روز از نو روزی از نو

اخرش با وجود مخالفت همه اعضای خانواده سر سفره عقد نشستم و الان ۲۱ ساله که هر روز دارم به خودم میگم خودم کردم که لعنت بر خودم باد، 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز