2777
2789
عنوان

بچه ها جدیدا ......🥺🥺🥺🥺

201 بازدید | 38 پست

یجوری میشم آهنگ میزارم با هندزفری بعد یاد پسرعموم که دوسش دارم 🤍 میفتم گریم میگیره گلوم درد میگیره استرس میگیرم دلم درد میگیره دستام می لرزه  ضربانم می‌ره بالا به زور نفس میکشم جوری که قفسه سینه درد میگیره 🥺😔قبلا اصلا اینطوری نبودم در این حد نمی‌دونم چرا آنقدر زیاد شده چه بلایی داره سرم میاد؟؟😔

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

اخی دوسش داری🥺

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی دوسش داری🥺

خیلیییی ولی نمیدونه حالم بده واقعا🥺🥺😔🤍

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
خیلیییی ولی نمیدونه حالم بده واقعا🥺🥺😔🤍

عزیزممممم

میفهمم🥺

اونم دوست دارع؟؟ 

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809
خیلی بهش فکر میکنی؟ اگه اره داری عاشق یا وابستش میشی

خییلییی فکرم پیششه...پروفایل و آخرین بازدیداشو خیلی چک میکنم 🥺🙂💜

عزیزممممم میفهمم🥺 اونم دوست دارع؟؟ 

نمیدونم رفتارش خیلی عجیب شده بقیه میگن 🥺🤍

خیلی بهش فکر میکنی؟ اگه اره داری عاشق یا وابستش میشی

چکار کنم حالم بده نمیتونم کاری کنم شاد نیستم مثل قبل ....حساس شدم ...زودرنج شدم...عصبی شدم ...هر کاری بهم میسپارن یادم می‌ره ...چهرم افتاده شده😔

اگه دوسش داری تا دیر نشده بگو بلانسبت یا 💩بهت یا اونم ابراز علاقه میکنه دیگه

چجوری آخه فامیلمونه ما که اونقدر ارتباط نداریم با هم که شاید اونم توی یه مهمونی اونم یکبار در سال😐😐🥺🥺

چکار کنم حالم بده نمیتونم کاری کنم شاد نیستم مثل قبل ....حساس شدم ...زودرنج شدم...عصبی شدم ...هر کار ...

عزیزم حتما مراجعه کنید به ی مشاور دچار افسردگی نشید یوقت

سعی کنید اهنگ گوش دادناتونو کم کنید یا حداقل اهنگ های عاشقانه گوش ندین

تنها نمونین زیاد ،مشغول باشید به کارهایی که سرگرمتون میکنه، زیادم تو گوشی نباشید

اگر مقدور بود برات شمارش رو پاک کن کمتر هم سمت گوشیت برو 

اگر دوستای صمیمی یا خواهر برادر داری باهاشون بیرون برو و وقت بگذرون و سعی کن بهشون نزدیک بشی به هیچ وجه تاکید می کنم به هیچ وجه در دنیای واقعی و مجازی با کسانی که می شناسنتون در این مورد صحبت نکنید 

🤍
چکار کنم حالم بده نمیتونم کاری کنم شاد نیستم مثل قبل ....حساس شدم ...زودرنج شدم...عصبی شدم ...هر کار ...

برای کارهایی که بهت میسپارن و یادت میره هرطور که شده برو پیش مشاور یا دکتر حتما حتما این مشکل رو همکلاسی من داشت باید به پزشک مراجعه کنید 

🤍
راستی چن سالتونه ؟؟؟

16

برای کارهایی که بهت میسپارن و یادت میره هرطور که شده برو پیش مشاور یا دکتر حتما حتما این مشکل رو همک ...

اهان پس جدیه.....🥲💜

بازم امروزم به بطالت گذشت😐😐😐اصلا حال انجام کاری رو نداشتم