2777
2789
عنوان

بچه ها جدیدا ......🥺🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 38 پست
همون اول گفتم بهت یا قیدشو بزن یا برو بگو بهش  ک البته جدی نمیگرتت سنت کمه احتمالا تفاوت سنیتو ...

هعیییی آره چی بگم بیست و یکی دو سالشه...همه چیزو میسپارم دست خدا و گذر زمان 

راستی شما روانشناسین؟خیلی حرفاتون آرامش دهندست💜🥲🥺😄🙂

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به خودش بگو البته اگه خودت فک میکنی درسته

یه چیزی باید بگم....البته داستان این بود که ایشون خدمت سربازی بودن که یه روزی اتفاقی همو دیدیم خونه ی یکی از اقوام یعنی ایشون اومده بودن سر بزنن و ما هم اونجا بودیم ولی ایشون نمی‌دونستن این موضوعو....همون اقوام که خونشون بودیم به من گفت که وقتی فلانی اومد تو رو دید برق از سرش پرید خندید و ......و ایشونو هی زیرزیرکی نگاه میکردن به من ....قصه از اونجا شروع شد....خیلی رفتارش تغییر کرد بیشتر دور من می‌چرخیدن و ....

باز با یه مشاور حرف میزنم ولی ته دلم می‌دونم به جا نیست الان با حرفایی که شما زدید و جدی نمیگیره نمیدونم😄💕

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
نه عزیزم فقط تجربش کردم حالتو امضامو بخونی معلومه  کنکوری تجربی ام منتظر جواب کنکورم

انشاالله خدا جواب زحماتتو بده عزیزم💜🙂🥺🍃موفق باشی خیلی حالمو خوب کردی 

انشاالله خدا جواب زحماتتو بده عزیزم💜🙂🥺🍃موفق باشی خیلی حالمو خوب کردی 

ممنونم عزیز دل کمک خواستی پیام بده تاجایی که بتونم کمکت میکنم چه درس چه هرچیز دیگه ای که از عهدش بر بیام

🤍
ممنونم عزیز دل کمک خواستی پیام بده تاجایی که بتونم کمکت میکنم چه درس چه هرچیز دیگه ای که از عهدش بر ...

مرسی فدات شم 🥲❤️💕😄

اشکال نداره بذار به پختگی برسید هر دو هرچی خدا بخواد همون میشه💚🤍

❤️💕😄🫂💘مرسی عزیزم بهترین کاری که در حقم میکنی دعای خوبته🫂🥺