2777
2789
عنوان

راهنمایی

48 بازدید | 14 پست

سلام خانوما من 25سالمه یک دختر سه ساله دارم می‌خوام برم کلاس خیاطی یاد بگیرم مستقل بشم و برا خودم کار داشته باشم خواهرم میگه بچه رو نگه میداریم.... اما تو این سن بچم موندم برم یا نرم خواهرم اگه یه روز نتونه نگه داره چی ....همش این فکرارو دارم  میشه کمکم کنین برم یا نرم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شرایط مهد گزاشتن ندارم  روستا زندگی میکنم به نظرتون سن دخترم کم نیست

نه اصلا 

من دخترم خیلی کوچیک تر بود رفتم سرکار 

بچه های دومم چند ماه دیگه دنیا میان از یه سالگیشون میرم سرکار 

بالاخره مادرت شاید بتونه یا اگه همسایه اشنا دارید ( که خیلی بهش مطمئن باشید و اونم بچه داشته باشه ) چند ساعت میتونی بزاری پیشش

هفته ای سه جلسه هر جلسه 4ساعت و بعد از ظهر 

خب بازم سخت نیست مطمئن باش

بزرگش کردی برای خودت

کلش میشه یه نصفه روز

شما بچتو ببر یه شیرینی،یه غذا،دسر،خوراکی چیزی هم ببر خونه ی خواهرت هربار که تا حدی هم لطفش رو جبران کرده باشی

بری تو دل کار راهکارهاش دستت میاد

نه اصلا  من دخترم خیلی کوچیک تر بود رفتم سرکار  بچه های دومم چند ماه دیگه دنیا میان از ی ...

یه مشکل دیگه هم هست اینه که من قبل بچه دار شدن خیلی علاقه داشتم به خیاطی اما الان یکم از حوصله افتادم نمی‌دونم بررم موفق بشم یا نه اما احتیاج به درآمد دارم دوست ندارم فقط به شوهرم تکیه کنم 

یه مشکل دیگه هم هست اینه که من قبل بچه دار شدن خیلی علاقه داشتم به خیاطی اما الان یکم از حوصله افتاد ...

عزیز من شما وقتی تواناییش رو داری چرا استفاده نکنی ؟

وفتی میتونی از درامد و پول خودت خرج کنی چرا همسر ؟

به این احساست درونیت اهمیت نده مطمئن باش اگر تلاش کنی حسابی پیشرفت میکنی و موفق میشی نگران دخترتم نباش