2777
2789
عنوان

خواهش میکنم خانما راهنماییم کنید

108 بازدید | 14 پست

دو هفته فقط لک دارم .پریود نمیشم بی بی چک هم منفیه.سابقه تخمدان پلی کیستیک هم ندارم. نمی‌دونم چرا خونریزیم شروع نمیشه لطفا بگید چی بخورم چیکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه دوره قبلیم فاصله پریودعام رسیده بود به بیست روز.الان اینبار نمی‌دونم چرا پریود نمیشم 

برو آزمایش شاید بارداری

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
مطمنم نیستم چون این ماه رابطه نداشتیم

ببحشید ولی مگه میشه یک ماه کامل رابطه نداشتی؟جسارته ها ببخشید ولی چرا؟؟؟

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
عزیزم شوهرم فکرش خیلی درگیره خیلی خسته میاد خونه 

الهی شوهر منم کارش سنگینه بنده خدا .۱۲ ساعت کامل سر پاس .ولی اون داستان و بیخیال نمیشه اصلا 

همه خوش باشین انشالله 

آویشن دم کن بخور با نبات و زعفرون .میاد پری نیومد برو دکتر