2821
2789
عنوان

رمان خفن

416 بازدید | 14 پست

دوستان یه رمان خیلی خفن و خوب می‌خوام که یه لحظه زمین نزارمش همه وقتمو بگیره با نامزدم قهرم و می‌خوام جوری سرم گرم بشه که نه بهش پیام بدم نه زنگ بزنم

تب داغ هوس .قشاع .روزنودوسوم .شیطان یافرشته .وسوسه های شورانگیر .رویاهای طاغی .بازی خصوصی رابطه .دخترخوب.یک زن وقتی .man

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

واسه منم معرفی کنید  کتاب باشه بهتر

آشور.فرشته های گناهکار.نودوسه روزتاعاشقی

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
تب داغ هوس .قشاع .روزنودوسوم .شیطان یافرشته .وسوسه های شورانگیر .رویاهای طاغی .بازی خصوصی رابطه .دخت ...

تب داغ هوسو.خوندم عالیه..اونای دیگم مث همینه؟

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥

من اخرین رمانم ک هفته پیش خوندم اسمش بادام بود

قشنگ بود دوسش داشتم

این شهر همه در پی حرفند و حسودند..                اهسته و پیوسته و کم کم بغلم کن:)🫂                           کاربری دست دو نفره🥲دلیلشم اینه ک بنده ترکیدم و مجبور شدم از کاربری دختر عمه ی محترمم استفاده کنم

اگه ژانر اجتماعی دوست داری: داستان یک سناریو، آسمان آذر 

اگه ترسناک دوست داری : هیچکسان۱-۲-۳ (بی نظیرهه هااا شاهکار) محله ممنوعه، ان دی ای 

اگه پلیسی دوست داری :پارلا عالیه 

رمان عاشقانه و ازین آبکیا چون دوست ندارم نمیخونم

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

جای خالی سلوچ

شوهر آهو خانم

همسایه ها 

سالهای ابری 

بامداد خمار 

شب سراب 

سووشون

سال بلوا 

سقوط نرم

خارجی:

صد سال تنهایی

آناکارنیا

بلندی های بادگیر 

جین ایر

بادبادک باز 

هزاران خورشید تابان 

ملت عشق 

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
تب داغ هوسو.خوندم عالیه..اونای دیگم مث همینه؟

آره نویسندشون یکیه 

تب داغ هوس ۲روهم بخون

مردی ب نام اوه

مزرعه حیوانات 

خطای ستارگان بخت ما

تو همین نی نی سایت من ی رمان پیدا کردم خیییلی قشنگ بود اسمش اقای عزیز من بود عاشقش شدم سه بار خوندمش

این شهر همه در پی حرفند و حسودند..                اهسته و پیوسته و کم کم بغلم کن:)🫂                           کاربری دست دو نفره🥲دلیلشم اینه ک بنده ترکیدم و مجبور شدم از کاربری دختر عمه ی محترمم استفاده کنم
مرسی دمت گرم

💖💖💖💖

حتما ممنون

💖💖💖