2777
2789

کسی هست امروزم تنها باشه چرا تنهایید؟ من نمیدونم چه گناهی کردم ازدواج کردم از وقتی ازدواج کردم همیشه خدا تنهام شوهرم همش سرکاره از ۷صبح تا ۱۰ شب فقط خواب ش برا من میاره نمیزارم هیچ جا هم برم همیشه خدا تنها فقط دلم خوش بود که یه بچه میاد از تنهایی در میام که اونم خدا ازم گرفت 😞 واقعا کسی مثل من هست فقط هفته ای یه روز میرم خونه مامانم دیگ هیچی

تنهام میون جمعم ولی ی هم صحبتم ندارم دارم دق میکنم کاش تموم میشد

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداخیرت بده😄توحداقل کسی هست نمیری ماکه اگه بخوایم جایی هم بریم کسی رونداریم،الانم توخونه تنهاییم هرچندخودم بااین موضوع مشکلی ندارم باشناختی که ازاطرافیانم پیداکردم ریختشون ونبینم خیلی بهتره

همسر منم امروز سر کاره

من خودم سرگرم کارهای مورد علاقم میکنم  حوصلم سر نمیره. تنهایی رو دوست دارم☺️

درونگرایی😂#  

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

من خدم خیلی تنهام ولی میدونی عادت کردم مهم نیس 

توهم تو خونه نمون من بجات بودم میرفتم بیرون  شوهرت از کجا مخاد بفهمه تو میری بیرون وقتی خونه نیس بعدشم  خودتو اصن اذیت نکن ب خدت روحیه بده نزار حتا یکم الکی نارحت بشی چون اگ هرس و جوش بخوری یا قصه بخوری مثل من افسرده بی احساس میشی ک دیگ هیچ وقت نمیتونی مثل سابق بشی ♥

تنهایی سخته ولی وقتی چاره ای نیست آدم باید خودشو با شرایطش تطبیق بده. از وقتش استفاده درست کنه. الان اینترنت پر شده از مطالب خوب و آموزنده. وقتمونو با وبگردیهای بیهوده تلف نکنیم. مطابق با علایقمون مطالب رو پیدا کنیم و بخونیم. اگر دوست داریم چیزی رو یاد بگیریم تنهایی بهترین موقعیته با آرامش اون رو یاد بگیریم. بد نیست صبحها بجای خوابهای طولانی که کمر و دست و پا رو اذیت میکنه پاشیم تو ساعات خوب صبح بریم پارک. پیاده روی کنیم. اکثر پارکها دستگاههای دارن از اونهایی که میدونیم بدنمون رو اذیت نمیکنن برای ورزش استفاده کنیم. زیر درختها بشینیم و از اکسیژن پاک صبحگاهی استفاده کنیم. برگشتیم یه دوش بگیریم. می بینید که اینطوری روحیه مون بهتر میشه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.