سلام دوستان وقت بخیر یه سوال داشتم ازتون من خشکی چشم دارم و یکی از چشمام درد میکنه و تصاویر رو تار میبینه دکترم رفتم گفتن چشمت ضعیفه و عینک مطالعه به همراه قطره اشک مصنوعی بهم دادن که بازم چشمام تغییری نکرده به نظرتون میشه فقط یکی از چشم ها خشک باشه ؟آخه فقط چشم سمت راستم درد میکنه و تار میبینه خشکی چشم مثل ضعیفی چشم درصد داره؟
فک نمیکنم منم خشکی داره چشام قطره استفاده کن روزی سه چهار بار ...عزیزم احتمالا اسیگمات باشه
خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤
خودمم دقیق نمیدونم ولی باعث تاری دید میشه یجور ضعف چشمه اگر نمره چشمت زیر یکه شاید دکتر برا همون عینک تجویز کرده..کسایی که چشمشون اسیگمات هس برای مطالعه و تی وی و گوشی بهتره از عینک استفاده کنن
خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤
اها سعی کن خیلی خیره نشی مثلا به گوشی مدام پلک بزن شبم چن ساعت قبل خواب گوشیو بذار کنار من امتحان کردم صباش که از خواب پا میشدم چشام کویر بود الان که کنار گذاشتم بهتره شدم دیگه
الان سه هفته است که عینک گرفتم با عینک اصلا دیدم تغییر نکرده با عینکم تار میبینم مثال با عینک از فاص ...
سریع برو پیش دکتر بهش بگو منم این بلا سرم اومد دکتر گفت چرا زودتر نیومدی نگفتی یکی از دلایل دیگه ای هم که تا میبینی خشکی چشمه قطره ریختی درست نشد سریع برو
《گمشده این نسل اعتماد است نه اعتقاد اما افسوس که نه به اعتماد اعتقادی است و نه به اعتقاد اعتماد》
خیلی خیلی کم از گوشی استفاده میکنم ولی بازم چشمم درد میکنه
حتما دوباره برو دکتر
چن سالته ؟