2777
2789
عنوان

خشکی چشم

720 بازدید | 17 پست

سلام دوستان وقت بخیر یه سوال داشتم ازتون من خشکی چشم دارم و یکی از چشمام درد می‌کنه و تصاویر رو تار میبینه دکترم رفتم گفتن چشمت ضعیفه و عینک مطالعه به همراه قطره اشک مصنوعی بهم دادن که بازم چشمام تغییری نکرده به نظرتون میشه فقط یکی از چشم ها خشک باشه ؟آخه فقط چشم سمت راستم درد می‌کنه و تار میبینه خشکی چشم مثل ضعیفی چشم درصد داره؟

فک نمیکنم منم خشکی داره چشام قطره استفاده کن روزی سه چهار بار ...عزیزم احتمالا اسیگمات باشه 

خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمره چشمت چنده؟

هر ۸ ساعت روزی ۳ بار قطره رو بریز

مدت طولانی هم به یک جا خیره نشو مثلا تلویزیون،موبایل

《گمشده این نسل اعتماد است نه اعتقاد اما افسوس که نه به اعتماد اعتقادی است و نه به اعتقاد اعتماد》
آستیگمات یعنی چی؟

خودمم دقیق نمیدونم ولی باعث تاری دید میشه یجور ضعف چشمه اگر نمره چشمت زیر یکه شاید دکتر برا همون عینک تجویز کرده..کسایی که چشمشون اسیگمات هس برای مطالعه و تی وی و گوشی بهتره از عینک استفاده کنن 

خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤
دو تا چشمم هردو شمارشون یکه 

اها سعی کن خیلی خیره نشی مثلا به گوشی مدام پلک بزن شبم چن ساعت قبل خواب گوشیو بذار کنار من امتحان کردم صباش که از خواب پا میشدم چشام کویر بود الان که کنار گذاشتم بهتره شدم دیگه 

اها سعی کن خیلی خیره نشی مثلا به گوشی مدام پلک بزن شبم چن ساعت قبل خواب گوشیو بذار کنار من امتحان کر ...

خیلی خیلی کم از گوشی استفاده میکنم ولی بازم چشمم درد میکنه

الان سه هفته است که عینک گرفتم با عینک اصلا دیدم تغییر نکرده با عینکم تار میبینم مثال با عینک از فاص ...

سریع برو پیش دکتر بهش بگو منم این بلا سرم اومد دکتر گفت چرا زودتر نیومدی نگفتی یکی از دلایل دیگه ای هم که تا میبینی خشکی چشمه قطره ریختی درست نشد سریع برو 

《گمشده این نسل اعتماد است نه اعتقاد اما افسوس که نه به اعتماد اعتقادی است و نه به اعتقاد اعتماد》
خیلی خیلی کم از گوشی استفاده میکنم ولی بازم چشمم درد میکنه

حتما دوباره برو دکتر 

چن سالته ؟

سریع برو پیش دکتر بهش بگو منم این بلا سرم اومد دکتر گفت چرا زودتر نیومدی نگفتی یکی از دلایل دیگه ای ...

من زنجان زندگی میکنم اینجا دکتر درست و حسابی نیست باید یه ماه وقت بگیری بعدشم تشخیص اشتباه میدن 

من زنجان زندگی میکنم اینجا دکتر درست و حسابی نیست باید یه ماه وقت بگیری بعدشم تشخیص اشتباه میدن  ...

بهش بگید حتما ولی