بگین که جز خودم کسی ارزش ناراحتی نداره کسی لایق اشکام نیست توروخدا حرفای انگیزشی بزنید یکم امید بگیرم خواب ندارم بخاطر یه ادم بی لیاقت توی این حال افتادم دست خودم نیست برام مهمه...
نه دوسش دارم اینا رو میگم اعصبانی میشم ازش ولی واقعا دوسش دارم به تک تک رفتاراش حساس میشم امروزم فهم ...
اوه پ کار خیلی سخته
ینی چی چ مشکلی
دوست داشتن هم درده هم درمون درده چون با کوچک ترین اشتباه طرف میسوزونه همه ریشتو درمونه چون با کوچکترین محبت طرف اب میشه روی اتیش
اما گاهی ادم ب خاکستر میرسه😔
اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
همه چیش چرته تا حالا ی بار نشده خوشحال ببینمش تا حالا ی بار نشده ی کادو برام بخره از همه چیزو همه کس شاکیه حوصله هیچ کسو نداره تا حالا ی بار منو ی تفریح یا مسافرت نبوده تو خونه پوسیدم دیگه نمیزاره تنها تا سر کوچه برم حتی نمیزاره دوستامم ببینم ،کسی دو بار پشت هم بیاد خونمون دیگه اخلاقش سگی میشه همیشه کفرمیکنه سر همه چیز داد و بیداد میکنه هرچی بگم تمومی ندارع
نمیدونم عزیزم یه مدته بیوگرافی های عجیب میزاره کاملا بی ربط یه روز خوبه روز بد از یکی از دوستاش پرسی ...
باهاش صحبت کن رفیق هم باشید مرهم هم باشید با ارامش بهش بگو دلیل بخوا حتی قانعش کن ست کنین ی متن مشترک و دیگه بر ندارین
هرچیزی رو درست نیست ادم پروفایل کنه بزاره یا بیوگرافی قانع کن ب جا نوشتن تو بیوش تو پی وی تو بنویسه
اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
همه چیش چرته تا حالا ی بار نشده خوشحال ببینمش تا حالا ی بار نشده ی کادو برام بخره از همه چیزو همه کس ...
اوه از اولم اینطوری بود اخلاقش؟
منم اون موقع همه رو میدونستم میخاستم منطقی باشم اما اخرش احساسی برخورد کردم و واقعا پشیمونم تو این اشتباهاتو تکرار نکن فقط منطقی باش احساساتو بزار کنار چون بعدا چوبشو میخوری