2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

305 بازدید | 38 پست

بچه ها خیلی حالم بده 

بگین که جز خودم کسی ارزش ناراحتی نداره کسی لایق اشکام نیست توروخدا حرفای انگیزشی بزنید یکم امید بگیرم خواب ندارم بخاطر یه ادم بی لیاقت توی این حال افتادم دست خودم نیست برام مهمه...

چرا نمیخوابی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا من هزار شبو اینجوری بخاطر ی آشغال با گریه خابیدم آخرشم بهش رسیدم و هیچ گ و ه ی نبود الانم مث سگ پشیمونم تورو خدا خودتو حیف نکن هیچ کسی ارزش همچین حالی رو نداره ک تو الان داری

چ دختر عاقلی هستی ک میدونی بی لیاقته پس راحت میتونی تمومش کنی البته اگ واقعا بی لیاقت باشه

خدا ب دلت ارامش بده گلم نا امید نشو ی جی واس شوخی بگم همیشه میگن بعدیا بهتر از قبلیان پ گور بابا قبلی میش ب سوی بعدی (البته فق شوخی بود وگرنه خدا یکی عشق یکی)

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
خوابم نمیگیره عزیزم ،خیلی نگران و اشفتم فکرم ذهنم درگیره🥲

بشین با خودت صحبت کن 

گریه کن 

بنویس 

فقط خودتی ک از درون و واقعیت خودت اگاهی 

جز خودتم کسی کمکت نمیکنع

حرفای ما تا ی جا کمکت میکنه و قلبتو تسکین میدع از ی جا ب بعد دو ب شک میشی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دیگه امشب ک فایده نداره حرفای انگیزشی چون ب همین منوال خواهد گذشت بعد کلی گریه و ناراحتی

فردا ک شد بیادت بیار ک تصمیم های بهتری بگیری تا دیشب نشه

خو نکن فکر سفر کن
بخدا من هزار شبو اینجوری بخاطر ی آشغال با گریه خابیدم آخرشم بهش رسیدم و هیچ گ و ه ی نبود الانم مث سگ ...

میشه ویژگی‌ های اخلاقیشو بگی

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

چشماتو ببند فکر کن از جو زمین خارج شدی تو کهکشانی تنها از دور زمینو میبینی اون فقط یه اتمه.من هر وقت از کسی ناراحت بشم اینجوری تجسم میکنم آروم میشم یه روزی همه مون از بین میریم هیچی یادمون نمیاد حتی مادر پدرمونم نمیشناسیم پس من مسول خودمم خودم مهمم روزی میرسه که هر کسی خودشه و خودش

چ دختر عاقلی هستی ک میدونی بی لیاقته پس راحت میتونی تمومش کنی البته اگ واقعا بی لیاقت باشه خدا ب ...

نه دوسش دارم اینا رو میگم اعصبانی میشم ازش ولی واقعا دوسش دارم به تک تک رفتاراش حساس میشم امروزم فهمیدم یه مشکل داره اصن حالم بدتر شد کاری هم نمیتونم بکنم چون خودش نمیخواد

واقعا چرا باید برا یکی دیگه گریه کنی عزیزم بابا  به این فک کن که در آینده کلی اتفاق خوب قراره برات بیوفته به قدری که حتی شاید اسم طرفم یادت نیاد پس الکی نه اعصاب خودتو نه خانوادتو خورد نکن خواهشا .