2777
2789
عنوان

شوهرم.... 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 48 پست
قبلا گفتم امشبم میگه خیلی صدات کردم نشنیدی  البته حدس می‌زنم چون قبلا بهش گفتم یهو تو راه یادش ...

باز خوبه...همین که یادش بوده خوبه...به روش نیار این دفعه رو.....دفعه بعد که دیگه دوباره نمیتونه این بهانه رو بیاره بگه نشنیدی....الان باهاش بحث نکن...همین که یادش اومده شما ناراحت میشی خوبه....آن شالله دفعه بعد بهت میگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل این که به تاپیکات نگا کنم از طرز بیانت فهمیدم اقایی وداری دفاع مکنی

والا دفاع تعصبانه نبود

فقط یه جواب بود ک ب ذهنم اومد

تا ایشون یا هرکسی با طرف مقابلش حرف نزنه یا متوجه نمیشه طرف یا دیر خواهد فهمید

حرف زدن ک خوبه

خو نکن فکر سفر کن
اها ینی تو  نمیدونستی رفته دیدی نیستش؟ خب نمیگه شاید فکری کردی

چرا من فهمیدم داره میره بیرون 

ولی این جوری نبود که صدام کنه خودش میگه خیلی صدات کردم نشنیدی 

دلم میخواد مثل خودش خونسرد و بیخیال باشم 

والا دفاع تعصبانه نبود فقط یه جواب بود ک ب ذهنم اومد تا ایشون یا هرکسی با طرف مقابلش حرف نزنه یا م ...

به شرطی طرف منطق داشته باشه 

شوهر من تو همه چی منطقیه ولی تا اسم خانواده اش میاد قاطی میکنه

من سرشو میندازه پایین می‌ره.خیلی پیش آمده.مثلا دوست داره پدر و مادرش بگن وای پسرمون بعد اینکه زن گرف ...

عزیزم ناراحت نمیشی؟ 

باز اگه خانواده پر جمعیت نباشن و اون بدونه تو فهمیدی که داره میره یه چیزی ولی وقتی شلوغن نباید با خودش فک کنه شاید اصلا زنم نفهمید

به شرطی طرف منطق داشته باشه  شوهر من تو همه چی منطقیه ولی تا اسم خانواده اش میاد قاطی میکنه

گل بی عیب و نقصم فقط خداس

باز خداشکر ادم منطقی هستن یعنی ۸۰ درصد کار خوبه

فقط میمونه خانواده ک یکمم مدارای شما رو میخواد

خو نکن فکر سفر کن
چرا من فهمیدم داره میره بیرون  ولی این جوری نبود که صدام کنه خودش میگه خیلی صدات کردم نشنیدی&n ...

زیاد حساسی فک کنم زیاد اینچیزا برات مهم نباشه بخداا تو ازدواج زیادم نباید ریز بشی تو یسری چیزا ، چیزای مهمتری وجود داره 

چه دفاعی؟!حرف منطقیه باید در مورد توقعات و انتظاراتمون صحبت کنیم تا به مردا در مورد حس و حالت حرف ...

کدوم مردی درک کرده؟ کدوم مردی فهمیده؟ اندازه یموهای سرم بهش گفتم ولی کوگوش شنوا

شما که مردی ادعا میکنی مردارو بهتر میشناسی بگو چرااینقدر نمک نشناسن چرا خوبیارو نمیبینن

برام یه صلوات بفرستید منم براتون میفرستم