2777
2789
عنوان

شوهرم.... 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 48 پست
بهترین کار حرف زدن و گفتن انتظاراته اگ نگففتین تا حالا  بدون گفتن چطوری بفهمه بنده خدا

قبل این که به تاپیکات نگا کنم از طرز بیانت فهمیدم اقایی وداری دفاع مکنی

برام یه صلوات بفرستید منم براتون میفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کار حرف زدن و گفتن انتظاراته اگ نگففتین تا حالا  بدون گفتن چطوری بفهمه بنده خدا

قبلا گفتم امشبم میگه خیلی صدات کردم نشنیدی 

البته حدس می‌زنم چون قبلا بهش گفتم یهو تو راه یادش افتاده من ناراحت شدم این جوری گفت

فاصله زیاد باشه میگه بهم ک باهم بریم 

ولی کم باشه نه میره میخره فقط گاهی میگ مثلا چیزی نیاز داری یا زنگ میزنه همیشه ن گاهب اوقات

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱
بهش بگو توقعتو

گفتم بهش دفعه پیشم خواهر شوهرم اومد تو اتاق گفت با شوهر من داره میره چیزی بخره 

اونم خیلی طول کشید تا برگشتن به شوهرمم بگم میگه خیلی بهم گیر میدی 

نشد یه بار مهمونی سمت ما باشه و گیر الکی ندی 

اره ب نظرم حق داری بهش بگو حتما 

من شوهرم تا دم مغازه که کنار خونشون هست میخاد بره بهم میگه عزیزم چیزی لازم نداری فلان اگ راه دور تری بخاد بره صدام میکنه توی اشپز خونه و بهم اطلاع میده یا میگه بیا باهم بریم

بهش بگو من دوس داشتم بهم اطلاع بدی 

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

برات مهمه که جلوی بقیه بگه یا فقط بگه؟ یعنی اگر پیام بده دارم میرم کافیه برات؟؟

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

قبل این که به تاپیکات نگا کنم از طرز بیانت فهمیدم اقایی وداری دفاع مکنی

چه دفاعی؟!حرف منطقیه

باید در مورد توقعات و انتظاراتمون صحبت کنیم

تا به مردا در مورد حس و حالت حرف نزنی،خودشون متوجه نمیشن

گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍