تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
هرچه درفهم تو آید، آن بودمفهوم توکاربری سوم قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برایعقایدوشخصیتمارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیاترنگی کن.
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان
یه کسی که کارش جن گیری هست و خیلی آدما رو پاکسازی کرده خودم شاهد کارهاش بودم و قبولش دارم
یا علی
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
با اعتقاد قلبی حرز امام جواد و بنویس رو کاغذ و همیشه همراهت باشه
هرچه درفهم تو آید، آن بودمفهوم توکاربری سوم قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برایعقایدوشخصیتمارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیاترنگی کن.
معتبر بوده؟؟؟ حرز امام جواد بطلان سحر و جادو و طلسمه همراه کن
ببین من ۴۰ روز سوره بقره خوندم حالم هم اصلا بد نشد اما انگار پوست کلفت تر از این حرفاست با اینچیزا نمیره رزقمون بسته شده منم چند روز پیش فکر طلاق اومده بود تو سرم شوهرم میگه کار زنداداشش هست چون مادر شوهرم هم طلسم کرده با شوهرم جنگ و دعوا دارن
تو نیستی و صدات هنوز مرهم زخمای منه ترانه ی نگاه تو مونس شبهای منه
حقیمت داره ولی کار همه کسی نیس یعنی اصلا تو دنیا مجازی نیس اینا ک مجازین الکین
مجازی و حقیقی نداره عزیز دل
خرافاته
اگر قبولش دارین پس لطفا برای اون دلیل علمی بیارین و اثباتش کنید
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان