2777
2789
عنوان

طلسم دارم

235 بازدید | 26 پست

امروز منو تست کردن و گفتن که تسخیر هستم و طلسم داریم  شوهرم و پسرم هم داشتن کسی تجربه شو داشته؟ باید چیکار کنم؟

تو نیستی و صدات هنوز مرهم زخمای منه ترانه ی نگاه تو مونس شبهای منه

کی بت گفت 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

معتبر بوده؟؟؟

حرز امام جواد بطلان سحر و جادو و طلسمه 

همراه کن

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلسم خرافاته 

طلسم چرنده 

طلسم دروغه 

طلسم هیچ حقیقتی نداره 

یکم منطقی باشین 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
کی بت گفت 

یه کسی که کارش جن گیری هست و خیلی آدما رو پاکسازی کرده خودم شاهد کارهاش بودم و قبولش دارم

طلسم خرافاته  طلسم چرنده  طلسم دروغه  طلسم هیچ حقیقتی نداره  یکم منطقی باشین ...

حقیمت داره ولی کار همه کسی نیس یعنی اصلا تو دنیا مجازی نیس اینا ک مجازین الکین

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪
یه کسی که کارش جن گیری هست و خیلی آدما رو پاکسازی کرده خودم شاهد کارهاش بودم و قبولش دارم

یا علی

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بطلان از کجا باید خرید؟

خریدنی نیست

با اعتقاد قلبی حرز امام جواد و بنویس رو کاغذ و همیشه همراهت باشه 

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.
معتبر بوده؟؟؟ حرز امام جواد بطلان سحر و جادو و طلسمه  همراه کن

ببین من ۴۰ روز سوره بقره خوندم حالم هم اصلا بد نشد اما انگار پوست کلفت تر از این حرفاست با اینچیزا نمیره رزقمون بسته شده منم چند روز پیش فکر طلاق اومده بود تو سرم شوهرم میگه کار زنداداشش هست چون مادر شوهرم هم طلسم کرده با شوهرم جنگ و دعوا دارن

مجازی و حقیقی نداره عزیز دل 

خرافاته 

اگر قبولش دارین پس لطفا برای اون دلیل علمی بیارین و اثباتش کنید

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

نه بعضیا شون واقعی هستن منم اولش اصلا باور نداشتم اما الان واقعا معتقدم مخصوصا تو ایران و ترکیه پره اکثرا طلسم دارن